Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
DSC oprava
Mechosh píše:Jsem asi lamička..
Ale já vůbec nevím, co tam chybí nebo co vůbec letoval.![]()
Mimo té rozblité pryskyřice na tišťáku a wodrbaného čalounění..![]()
Kdyby k tomu byla spoň nějaká legenda nebo popisek pro blbí..
Doufám, že to nefotil jen kvůli těm wohnutejm kontaktům, které zřejmě narovnal a polil pájkou..
shodou okolností jsem před 14 dny řešil...
je vidět že jsi opravdu neviděl

jo, už sem měl také tu čest, mimo první kterou sem po sobě opravoval 3x se mi povedlo vše na první pokus, ale chce to jistou míro odvahy, rozvahy a pevnou ruku
ps: zablít to tapikem je blbé, chvěje se to pak celé..... používám měkčený neutrální transparentní silikon a jako drátek potažený měděný kabel stříbrem.

ps: zablít to tapikem je blbé, chvěje se to pak celé..... používám měkčený neutrální transparentní silikon a jako drátek potažený měděný kabel stříbrem.
I když jsem komentáře shlédnul již dřív, tak se k reakci dostávám až teď:
Pro Mechosh:
Sleduji tvé příspěvky i v jiných vláknech, např. http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=130453
a s odstupem času musím podotknout, že ty se opravdu snažíš okomentovat vše, včetně věcí, kterým zjevně naprosto nerozumíš.
- jaké čalounění? Viděl jsi tu jednotku vůbec někdy? Víš kde je?
- jaká rozblitá pryskyřice? Žádnou jsem nepoužil.
- Co jsi měl z pravopisu?
Pro Vlasta:
Jestli to je rozumné se v tom šťourat? Ano, je. Víme, kolik ta jednotka stojí použitá / nová. A pokud jednotka zjistí, že něco není v pořádku, tak se deaktivuje a upozorní na to kontrolkou DSC.
Pro Snejk:
Naprosto souhlasím!
Hybridní plošný spoj na keramice je opravdu technologie z vesmíru
Pro All:
Pevné ruce, pevné nervy, to je základ
Ty zlaté drátky se strašně snadno upálí, že?
Jinak to není pryskyřice, jak zmiňoval výše uvedený blábol, ale včelí vosk. To zalití silikonem jsem taky zvažoval, ale dost to komplikuje případný další zákrok..
Pro všechy ostatní:
Příspěvek byl opravdu míněn jako inspirace, aby ten, kdo zvažuje vlastnoruční opravu, věděl, do čeho jde..
Pro Mechosh:
Sleduji tvé příspěvky i v jiných vláknech, např. http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=130453
a s odstupem času musím podotknout, že ty se opravdu snažíš okomentovat vše, včetně věcí, kterým zjevně naprosto nerozumíš.
- jaké čalounění? Viděl jsi tu jednotku vůbec někdy? Víš kde je?
- jaká rozblitá pryskyřice? Žádnou jsem nepoužil.
- Co jsi měl z pravopisu?
Pro Vlasta:
Jestli to je rozumné se v tom šťourat? Ano, je. Víme, kolik ta jednotka stojí použitá / nová. A pokud jednotka zjistí, že něco není v pořádku, tak se deaktivuje a upozorní na to kontrolkou DSC.
Pro Snejk:
Naprosto souhlasím!

Pro All:
Pevné ruce, pevné nervy, to je základ

Pro všechy ostatní:
Příspěvek byl opravdu míněn jako inspirace, aby ten, kdo zvažuje vlastnoruční opravu, věděl, do čeho jde..
-
hansm5:
Koukal jsem na ty stránky. V popisu opravy uvádí:
Chyby:
30 Snímač v kole – vzadu vlevo
31 Snímač v kole – vzadu vpravo
32 Snímač v kole – vpředu vpravo
33 Snímač v kole – vpředu vlevo
Testování a oprava u ecu.de pro Vás znamená:
garantovanou kvalitu
jedinečné profesionální řešení
nejlepší ceny
Chápu to dobře, že opravují pouze tyto chyby?
All:
Včelí vosk je naprosto unikátní izolant. Po ztuhnutí si přesto zachovává určitou pružnost. Samozřejmě to není ideální, ale zase když ho budeš potřebovat odstranit, tak ho rozehřeješ a odsaješ.
Koukal jsem na ty stránky. V popisu opravy uvádí:
Chyby:
30 Snímač v kole – vzadu vlevo
31 Snímač v kole – vzadu vpravo
32 Snímač v kole – vpředu vpravo
33 Snímač v kole – vpředu vlevo
Testování a oprava u ecu.de pro Vás znamená:
garantovanou kvalitu
jedinečné profesionální řešení
nejlepší ceny
Chápu to dobře, že opravují pouze tyto chyby?
All:
Včelí vosk je naprosto unikátní izolant. Po ztuhnutí si přesto zachovává určitou pružnost. Samozřejmě to není ideální, ale zase když ho budeš potřebovat odstranit, tak ho rozehřeješ a odsaješ.
u Snejka jsem před 14 dny řešil. Na jednotce nálepka firmy z německa že je po GO. Firma která to dělala už bohužel není čitelná z nálepky (tak nevím jestli jo to zde zmiňovaná), jak jsme s jednotkou pracovali.
GO spočívalo v proletování nebo spíš propálení jednoho studeňáku. Se Snejkem jsme to čuměli jak blázni.... může potvrdit.
Kdejakej kutil domácí by zvládl lépe.
GO spočívalo v proletování nebo spíš propálení jednoho studeňáku. Se Snejkem jsme to čuměli jak blázni.... může potvrdit.
Kdejakej kutil domácí by zvládl lépe.
Pro Quido
Tak já ti to znova zkopíruju. Viz. níže.
Neviděl, neřešil. Proto se snažím získat info, o co jako jde, ale nějak se mi to evidentně nedaří.. Laughing
Kdyby tady každej nafotil a hodil na fórum jen tak pro "inspiraci" to co ty, tak to bude photobook a né fórum.
A ty jsi paní učitelka, co trpí, když vidí někde nějakou chybu?
Nejsem u maturitních zkoušek a je mi jedno, esli se překlepnu nebo zaměním nějaké písmenko.
Tak si vdechni prášek na nervy a bude to cajk..
Tak já ti to znova zkopíruju. Viz. níže.
Neviděl, neřešil. Proto se snažím získat info, o co jako jde, ale nějak se mi to evidentně nedaří.. Laughing
Kdyby tady každej nafotil a hodil na fórum jen tak pro "inspiraci" to co ty, tak to bude photobook a né fórum.
A ty jsi paní učitelka, co trpí, když vidí někde nějakou chybu?
Nejsem u maturitních zkoušek a je mi jedno, esli se překlepnu nebo zaměním nějaké písmenko.
Tak si vdechni prášek na nervy a bude to cajk..