Chtěl bych do svojí e39 dodělat bluetooth HF. Mám origo telefon v loketce který má v sobě i čtečku simky. Co vše cca budu potřebovat ? A2DP nebudu určitě potřebovat mám tam xcarlink. Jde mi jen o to volání případně jestli to umí i seznam jmen
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 Bluetooth HF
-
Lucifer
- Klubové ID: 3086
Pánové dotaz na který jsem se snažil nalézt odpověď ale nic moc.
Chtěl bych do svojí e39 dodělat bluetooth HF. Mám origo telefon v loketce který má v sobě i čtečku simky. Co vše cca budu potřebovat ? A2DP nebudu určitě potřebovat mám tam xcarlink. Jde mi jen o to volání případně jestli to umí i seznam jmen
reseni z roku 2013 se jmenuje Parrot Asteroid Smart... HF, BT, WiFi, navi, 6 cinch vystup, vstupy na couvaci kameru, moznost pripojit dalsi displej, EQ s orezem SW, dotek displaj, Android based system s dohravanim app a pod... jednoducha instalace, vse krome ramecku do palubky (da se udelat z MDFky, potahnout kuzi a ready...), cena kolem 14-15tis...
ovladani pohyby na displeji (zesileni gestem nahoru, dalsi skladba pohyb do strany a pod)... prepinani mezi telefonovanim, poslechem nebo navi krasne plynule, bez zamrzani a pod...
ovladani pohyby na displeji (zesileni gestem nahoru, dalsi skladba pohyb do strany a pod)... prepinani mezi telefonovanim, poslechem nebo navi krasne plynule, bez zamrzani a pod...
“Ability is what you're capable of doing.”
V tom připadku potřebuješ kabelovej svazek multibaum, ULF modul s držákem, anténu BT s kabelem, eject-box a možná i jinou ploutev s anténou a plasty pod loketkou
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tam záleží na měsíci a roku výroby. Nevím přesně, jak u E39, ale u E46 je ten multibaum svazek už namontovanej někdy od 09/2001
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
vy někdo máte ten Parrot Asteroid Smart? Jak je na tom zesilovač, co v tom je? Dá se na něj připojit nějaké lepší repro, nebo to chce ještě zesík?
mám basic audio a ten zvuk, co z toho leze je jedním slovem strašnej... navíc na tohle bych napojil taky iPod... hodně o tom uvažuju. Na Amazonu to vychází pod 9 kolíků a na Alze na 14
zkurvená zlodějina. Uvažuju o BSW kitu pro E39 - http://www.bavsound.com/category/323/0/ ... ker-Pairs/
http://www.amazon.com/Parrot-Asteroid-S ... B00A6UTZ32
mám basic audio a ten zvuk, co z toho leze je jedním slovem strašnej... navíc na tohle bych napojil taky iPod... hodně o tom uvažuju. Na Amazonu to vychází pod 9 kolíků a na Alze na 14
mam to v aute, napojeny na zesik a subwoofer misto skivaku, vymenene vsechny repro za 2 komponentni... uz se to blizi pojmu hifi system, DSP mi zrovna jako nejaka pecka neprijde a nez se s tim otravovat u retrofitu... navic to vsechno je napul na odchodu, navi PC, monitor, radio modul, vse je elektrošrot touhle dobou...Perunwit píše:vy někdo máte ten Parrot Asteroid Smart? Jak je na tom zesilovač, co v tom je? Dá se na něj připojit nějaké lepší repro, nebo to chce ještě zesík?
mám basic audio a ten zvuk, co z toho leze je jedním slovem strašnej... navíc na tohle bych napojil taky iPod... hodně o tom uvažuju. Na Amazonu to vychází pod 9 kolíků a na Alze na 14zkurvená zlodějina. Uvažuju o BSW kitu pro E39 - http://www.bavsound.com/category/323/0/ ... ker-Pairs/
“Ability is what you're capable of doing.”
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
nemáš někde fotku nebo výkres té ozvučnice do loketky vzadu pro basák? Uvažuju, že bych si to udělal... jinak mě taky přijde ta origo navi 16:9 celkem prehistorická... zvuk DSP jsem neslyšel, ale ten info systém nic moc, tam by mi ta novinka vyhovovala víc... ačkoli tedy vizuelně to není žádná pecka, funkčnost se mi zdá dobrá
-
Lucifer
- Klubové ID: 3086
Tak pokud srovnavas dsp a kvalitni audio zástavbu s zesilovačem a lepším repro tak to dsp opravdu není taková pecka, jeste je rozdíl u dsp pro saloon a tour. Ten tour m přímo subwoofer nad baterkou. U toura jsem to slyšel tenhle týden a musím říct ze oproti obyčejnému audio v e39 veliký skok k lepšímu. Hrálo to opravdu hezky basy pěkně vyvážený ale na plný hlasitosti už to trochu zkresluje. Za mě pecka !!
Jestli mam za kvalitni sub + zesilovač dat cca 10tis, tak i za 10 se na ebay objeví Kompletní tour dsp. Je to originální řešení až na to rozebrání celého interiéru
Jestli mam za kvalitni sub + zesilovač dat cca 10tis, tak i za 10 se na ebay objeví Kompletní tour dsp. Je to originální řešení až na to rozebrání celého interiéru