Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
výměna vzduchového filtru na e61
-
Ahoj nedávno jsem si pořídil bmw e61 a zítra chci vyměnit vzduchový filtr ... dneska jsem to skousel se na to kouknout a zjistil jsem že to není jako u mého starého auta (jen odcvaknout kryt a hotovo ) možná budu vypadat jako hlupák ale nechci své lásce ublížit a tak se ptám jestlije to nějak komplikované abych něco nezvoral ( v autech sem se nikdy moc nehrabal umím akorát základní věci) ... Děkuju za rady a za pochopení 

-
- Kontaktovat uživatele:
franky530xd píše:Ahoj nedávno jsem si pořídil bmw e61 a zítra chci vyměnit vzduchový filtr ... dneska jsem to skousel se na to kouknout a zjistil jsem že to není jako u mého starého auta (jen odcvaknout kryt a hotovo ) možná budu vypadat jako hlupák ale nechci své lásce ublížit a tak se ptám jestlije to nějak komplikované abych něco nezvoral ( v autech sem se nikdy moc nehrabal umím akorát základní věci) ... Děkuju za rady a za pochopení
Sice na e39, u e60 je to podobný.. akorát musíš ještě sundat tu příčnou zpěru.. koukni ještě na net, a určitě někde najdeš návod..
jinak bych doporučovl vyměnit i odlučovač..
http://www.youtube.com/watch?v=saXJC66k2Gg
-