Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

výměna vzduchového filtru na e61

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
franky530xd

#1 Příspěvek od franky530xd »

Ahoj nedávno jsem si pořídil bmw e61 a zítra chci vyměnit vzduchový filtr ... dneska jsem to skousel se na to kouknout a zjistil jsem že to není jako u mého starého auta (jen odcvaknout kryt a hotovo ) možná budu vypadat jako hlupák ale nechci své lásce ublížit a tak se ptám jestlije to nějak komplikované abych něco nezvoral ( v autech sem se nikdy moc nehrabal umím akorát základní věci) ... Děkuju za rady a za pochopení :-D
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jendix »

franky530xd píše:Ahoj nedávno jsem si pořídil bmw e61 a zítra chci vyměnit vzduchový filtr ... dneska jsem to skousel se na to kouknout a zjistil jsem že to není jako u mého starého auta (jen odcvaknout kryt a hotovo ) možná budu vypadat jako hlupák ale nechci své lásce ublížit a tak se ptám jestlije to nějak komplikované abych něco nezvoral ( v autech sem se nikdy moc nehrabal umím akorát základní věci) ... Děkuju za rady a za pochopení :-D

Sice na e39, u e60 je to podobný.. akorát musíš ještě sundat tu příčnou zpěru.. koukni ještě na net, a určitě někde najdeš návod..

jinak bych doporučovl vyměnit i odlučovač..

http://www.youtube.com/watch?v=saXJC66k2Gg
franky530xd

#3 Příspěvek od franky530xd »

Děkuju za radu a za poslání odkazu... tak se do toho zítra pustím a ono to nějak dopadne :D všiml jsem si že jsi taky z tábora :-)
talio2

#4 Příspěvek od talio2 »

franky530xd píše:Děkuju za radu a za poslání odkazu... tak se do toho zítra pustím a ono to nějak dopadne :D všiml jsem si že jsi taky z tábora :-)

Kluci Táborský, já jsem z Budějc, co někdy něco podniknout ????
Odpovědět