Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

svítící kroužky facelift E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
rassty

#1 Příspěvek od rassty »

Cau lidi dá se pořídit originál svítící kroužky do předních světel ? Kroužky sice svítí ale řek bych že nějak míň...
V ETK jsem kroužky nemohl najít.
xnovic

#2 Příspěvek od xnovic »

Stačí koupit silnější žárovku nebo nový led marker..

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Daudgen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Daudgen »

Ahoj,

ten kroužek může být spálenej, zkus to rozebrat a mrkni na to...
rassty

#4 Příspěvek od rassty »

Ono to vše svítí jak má jenom o něco míň se mi zda ;)
Mechosh

#5 Příspěvek od Mechosh »

Co to tady melete za bláboly? Jakej origo svítící kroužek?
Jakej vypálenej kroužek?
Proč to asi nejni v ETK?
Angel eyes jsou součástí celého světla. :idea:
Pokud svítí méně, zřejmě budou vypálené ty malé paraboly.
Jedině vyměnit.
Otázka je, co je to "méně svítí"
Origo e-39 facelift nesvítí nijak intenzivně, ale mě se ta barva svícení líbí víc, než ty LED bílé angel eyes, co jsou na denní svícení. :wink:
Tompo

#6 Příspěvek od Tompo »

jen dotaz, co ja za žárovky v kroužkách? buduměnit tyčky a kryty, tak bych to vzal při jednom
Vesa88

#7 Příspěvek od Vesa88 »

Jelikoz je tam klasicka zarovka, muze byt uz "ocouzena" kup nove zarovky. V katalogu narvy je maji obe dohromady za 100,- muzes si vyrat 10w nebo 20W... mam tam ty silnejsi a sviti to o neco lepe. Jsem spokojen :)
Daudgen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Daudgen »

To Mechos: az tech 39 svetel rozeberes a opravis tolik co já tak mi tady můžeš psát co tady melu. Moc dobře vím, že to není v ETK a že je to součástí světla. Ale dost často se stane že nějaký domácí mechoš se rozhodne, že si napřiklad vymění v těch světlech štelovací tyčky. A protože mechoš ví vše, tak vezme horkovzdušku nebo to strčí do trouby a jelikož je ten kroužek plastovej, tak se rád deformuje a kroutí. Takže mechoš pěkně vymění tyčky světlo poskládá zpátky a zjistí, že mu jde štelovat, tak se samou radostí začne mlátit do hrudi, protože mechoš ví a mechoš umí. Až později zjistí, že mu třeba jeden kroužek svítí méně nežli ten druhý.

Většinou nechávám hloupé příspěvky být, ale jelikož mi mechoš svými hloupými kecy dlouho štve tak jsem to zhrnul v jednom příspěvku.

Abych odpověděl rastymu, pochopil jsem tvůj příspěvek špatně myslel jsem, že máš problémy svítivostí oproti jinym origo kroužkům.

Variant upgradování angel eyes je několik.

Vyměnit pouze žárovku za diodu ( dají se koupit od 5w do 32w) - LED Marker
Vyměnit origo kroužek za CCFL to fakt nedoporučuju, nic moc to nevydrží, aspoň ze zkušenosti, co s nima mám.
Vyměnit origo kroužek za UHP V3 SMD - svítí jednoznačně nejlépe. Dají se používat i jako denní svícení. K dostáni v bílé i žluté.

CCFL i UHP V3 SMD lze u faceliftových světel bez problémů namontovat pouze do 06/2002 od té doby jsou světla nerozebiratelná.

Pokud bys měl nějaké dotazy napiš SZ.
Mechosh

#9 Příspěvek od Mechosh »

To s těma tyčkama ve světlech, domácí pekárnou a horkovzduškou bylo na mě, jo? :lol:
To jsi se nějak popletl ne?
Já osobně jsem proti jakémukoliv bastlení originálu.
Tak nevím, kde jsi to vzal. :D
To, že jsem poptával po fl xenony světla nebo repas nebylo na moje auto, ty tydýte.. :wink:
Vesa88

#10 Příspěvek od Vesa88 »

Mechosch: si sedis celkem solidne na vedeni co? ;) snazis se tu urazet cloveka ktery toho o tehle svetlech vi docela dost ;)
Perunwit

#11 Příspěvek od Perunwit »

Vesa: už jsem se nad tím musel taky pozastavit, tenhle konfrontační přístup je mu zřejmě vlastní a je třeba říci, že produktivní není.
The_big_deal
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od The_big_deal »

já za sebe musím říct, že jediná úprava AE tak aby se to dalo používat je instalace V3 SMD kroužků.

Na denní svícení ideální a nikdo neprudí :)
Vesa88

#13 Příspěvek od Vesa88 »

Perinwit: Vid? A hodnota skoro vsech jeho prizpevku je nulova... :)

Jinak ty SMD krouzky se mi libi jako moznost denniho sviceni, ale stve me ze to pak uz neni tak original jako s zarovkama :)
The_big_deal
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od The_big_deal »

stejně 80% žárovek už nesvítí :) a kroužky jsou lepší..pokud chceš jakoby origo, nahoď žlutý :)

já mám na černý bílý a v pohodě :)
Vesa88

#15 Příspěvek od Vesa88 »

Ja prave dal zarovky novy a 20w a sviti to hezky. A svetla mam 07 rok, takze uz asi nepujdou rozdelat :( to denni sviceni kruhama by se mi libilo. Ted mam denni na dalkovych nakodovane :)
The_big_deal
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od The_big_deal »

07 uz asi nepujdou, ale caknakis to myslim umi, tak zkus jeho.
Daudgen
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Daudgen »

pokud jsou doopravdy 07 tak nepůjdou napiš mě nebo Caknakisovi SZ, domluvíme se a nějak to probereme, ať je tvá 540i spokojená :D
Vesa88

#18 Příspěvek od Vesa88 »

Tak az to budu resit, tak urcite dam vedet :) Asi bych rovnou poresil prestavbu na Bi xenon. Ale nechce se mi je rozdelavat kdyz jim nic neni a hezky sviti (i kdyz proti novym cockam co montujete asi moc nesviti) Asi pockam na ulomenou tycku :DDD
brazillian

#19 Příspěvek od brazillian »

Daudgen mi teď dělal přestavbu poface světel e39 na bixenon a montoval tam UHP V3 SMD. Kroužky svítí tak, že nemusím mít strach jestli mě někdo přehlídne a bixenonový čočky dělají z noci den. Rozhodně nelituju investovaných peněz. Naprostá spokojenost a blažený úsměv při každém přepnutí na dálkový. :D
Mechosh

#20 Příspěvek od Mechosh »

Vesa88 píše:Mechosch: si sedis celkem solidne na vedeni co? ;) snazis se tu urazet cloveka ktery toho o tehle svetlech vi docela dost ;)

Já nikoho neurážím. Já jen reagoval na to, co o mě Daudgen napsal.
Nikdy jsem nic takového nedělal, tak nechápu, o co se snaží.
To nic nemění na tom, že origo kroužky na prodej prostě nejsou.
A pokud s tím někdo zachází tak, jak popisuje, že jsem to dělal já (což naprosto nechápu) horkovzduškou nebo v troubě, tak se nedivím, že pak může být kroužek vypálenej. To potom ano.
Ale pokud by tady lidičky nebastlili, tak se to těžko stane a nemusíme to tady řešit..
Takže děkujme Daudgenovi, že je šikula a umí zdánlivě nevratné poškození světel bastlením, vrátit do původního stavu. :sleepy:
Odpovědět