Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
svítící kroužky facelift E39
Stačí koupit silnější žárovku nebo nový led marker..
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Co to tady melete za bláboly? Jakej origo svítící kroužek?
Jakej vypálenej kroužek?
Proč to asi nejni v ETK?
Angel eyes jsou součástí celého světla.
Pokud svítí méně, zřejmě budou vypálené ty malé paraboly.
Jedině vyměnit.
Otázka je, co je to "méně svítí"
Origo e-39 facelift nesvítí nijak intenzivně, ale mě se ta barva svícení líbí víc, než ty LED bílé angel eyes, co jsou na denní svícení.
Jakej vypálenej kroužek?
Proč to asi nejni v ETK?
Angel eyes jsou součástí celého světla.

Pokud svítí méně, zřejmě budou vypálené ty malé paraboly.
Jedině vyměnit.
Otázka je, co je to "méně svítí"
Origo e-39 facelift nesvítí nijak intenzivně, ale mě se ta barva svícení líbí víc, než ty LED bílé angel eyes, co jsou na denní svícení.

-
- Kontaktovat uživatele:
To Mechos: az tech 39 svetel rozeberes a opravis tolik co já tak mi tady můžeš psát co tady melu. Moc dobře vím, že to není v ETK a že je to součástí světla. Ale dost často se stane že nějaký domácí mechoš se rozhodne, že si napřiklad vymění v těch světlech štelovací tyčky. A protože mechoš ví vše, tak vezme horkovzdušku nebo to strčí do trouby a jelikož je ten kroužek plastovej, tak se rád deformuje a kroutí. Takže mechoš pěkně vymění tyčky světlo poskládá zpátky a zjistí, že mu jde štelovat, tak se samou radostí začne mlátit do hrudi, protože mechoš ví a mechoš umí. Až později zjistí, že mu třeba jeden kroužek svítí méně nežli ten druhý.
Většinou nechávám hloupé příspěvky být, ale jelikož mi mechoš svými hloupými kecy dlouho štve tak jsem to zhrnul v jednom příspěvku.
Abych odpověděl rastymu, pochopil jsem tvůj příspěvek špatně myslel jsem, že máš problémy svítivostí oproti jinym origo kroužkům.
Variant upgradování angel eyes je několik.
Vyměnit pouze žárovku za diodu ( dají se koupit od 5w do 32w) - LED Marker
Vyměnit origo kroužek za CCFL to fakt nedoporučuju, nic moc to nevydrží, aspoň ze zkušenosti, co s nima mám.
Vyměnit origo kroužek za UHP V3 SMD - svítí jednoznačně nejlépe. Dají se používat i jako denní svícení. K dostáni v bílé i žluté.
CCFL i UHP V3 SMD lze u faceliftových světel bez problémů namontovat pouze do 06/2002 od té doby jsou světla nerozebiratelná.
Pokud bys měl nějaké dotazy napiš SZ.
Většinou nechávám hloupé příspěvky být, ale jelikož mi mechoš svými hloupými kecy dlouho štve tak jsem to zhrnul v jednom příspěvku.
Abych odpověděl rastymu, pochopil jsem tvůj příspěvek špatně myslel jsem, že máš problémy svítivostí oproti jinym origo kroužkům.
Variant upgradování angel eyes je několik.
Vyměnit pouze žárovku za diodu ( dají se koupit od 5w do 32w) - LED Marker
Vyměnit origo kroužek za CCFL to fakt nedoporučuju, nic moc to nevydrží, aspoň ze zkušenosti, co s nima mám.
Vyměnit origo kroužek za UHP V3 SMD - svítí jednoznačně nejlépe. Dají se používat i jako denní svícení. K dostáni v bílé i žluté.
CCFL i UHP V3 SMD lze u faceliftových světel bez problémů namontovat pouze do 06/2002 od té doby jsou světla nerozebiratelná.
Pokud bys měl nějaké dotazy napiš SZ.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Vesa88 píše:Mechosch: si sedis celkem solidne na vedeni co?snazis se tu urazet cloveka ktery toho o tehle svetlech vi docela dost
Já nikoho neurážím. Já jen reagoval na to, co o mě Daudgen napsal.
Nikdy jsem nic takového nedělal, tak nechápu, o co se snaží.
To nic nemění na tom, že origo kroužky na prodej prostě nejsou.
A pokud s tím někdo zachází tak, jak popisuje, že jsem to dělal já (což naprosto nechápu) horkovzduškou nebo v troubě, tak se nedivím, že pak může být kroužek vypálenej. To potom ano.
Ale pokud by tady lidičky nebastlili, tak se to těžko stane a nemusíme to tady řešit..
Takže děkujme Daudgenovi, že je šikula a umí zdánlivě nevratné poškození světel bastlením, vrátit do původního stavu.