Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ventilator u chladice
-
- Kontaktovat uživatele:
No huraaaa. Diky moc chlape.
At sem hleda kde sem hledal i na nemeckejch forech tak proste nikdo to nebyl schopnej napsat.
Jediny co sem se dozvedel: 1. nejrychlejs se toci vetrak bez odporu
2. pomalejsi je pres jeden odpor
3. nejpomalejs coz je prvni stupen, jde pres oba
odpory soucasne. Jsou zapojeny do serie.
Koupim asi oba a uvidim kterej mam vymenit. Me nefunguje prvni stupen tak predpokladam ze to bude ten 0,5Ohm.
Pak poreferuju az se do toho pustim. Jeste bude trochu problem je sehnat ale neco podobnyho je na kramech tak uvidim.
At sem hleda kde sem hledal i na nemeckejch forech tak proste nikdo to nebyl schopnej napsat.
Jediny co sem se dozvedel: 1. nejrychlejs se toci vetrak bez odporu
2. pomalejsi je pres jeden odpor
3. nejpomalejs coz je prvni stupen, jde pres oba
odpory soucasne. Jsou zapojeny do serie.
Koupim asi oba a uvidim kterej mam vymenit. Me nefunguje prvni stupen tak predpokladam ze to bude ten 0,5Ohm.
Pak poreferuju az se do toho pustim. Jeste bude trochu problem je sehnat ale neco podobnyho je na kramech tak uvidim.
-
-
Ahoj všichni, mam taky problém s ventilátorem klimatizace na mé e39 2002 je tam třípin konektor, přestal se točit a v impě to hází chybu. nepovedlo se mi ho roztočit manuálně přes impu a ani když jsem do něj pusil proud napřímo. No naznal jsem že je v pr.. a koupil jsem novej. Dnes jsem ho zkusmo připojil a zkusil impou roztočit a ono nic
Když jsem vypínal impu tak se třikrát rozběhl a pak zase nic. Mam takovej pocit že jsem vyhodil pět tisíc na nic.. Tuší někdo co tomu může být. Děkuji

- Přílohy
-
- IMG_00000232.jpg (67.45 KiB) Zobrazeno 56 x