Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nejde otevřít zadní okno u 530D E61

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
RONIN1975

#1 Příspěvek od RONIN1975 »

Zdravím, múžete mi někdo poradit jak otevřít zadní okno? Problém je v tom, že auto nelze otevřít dálkovým ovládáním, ale pouze klíčem. Dočetl jsem se, že problém bude asi pod křidélkem u pátých dveří, kam se dostala pravděpodobně voda. Abych se dostal pod to křidélko, tak ale je potřeba uvolnit dvě příchytky, které jsou právě pod zadním sklem. Už jsem z toho zoufalej, díky za případnou radu.
norg

#2 Příspěvek od norg »

RONIN1975 píše:Zdravím, múžete mi někdo poradit jak otevřít zadní okno? Problém je v tom, že auto nelze otevřít dálkovým ovládáním, ale pouze klíčem. Dočetl jsem se, že problém bude asi pod křidélkem u pátých dveří, kam se dostala pravděpodobně voda. Abych se dostal pod to křidélko, tak ale je potřeba uvolnit dvě příchytky, které jsou právě pod zadním sklem. Už jsem z toho zoufalej, díky za případnou radu.

Já toto řešil také, dal jsem to autoelektrikáři, a vyměnil mi celý svazek kabelů, protože ty kable se tam lámou a tudíž jsou zlomený a když ti nefachá okno, tak přestanou i páté dveře.

nech to vyměnit a přestaň být zoufalý, je to otázka max.. 1500 Kč :) a máš klid

Jo a ještě píšeš, že AUTO nejde otevřít :) máš baterie v DO (dálkovém ovládání) ??

Já si nemyslím, že ti tam natekla voda, to bude tím svazkem.
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od VRsix »

No ale on řeší to, že se k tomu nemůže dostat.
Teddy

#4 Příspěvek od Teddy »

Mě to dělalo to samý. Pak auto stálo 14 dnů na slunci v chorvatsku a cestou domu to začalo zase fungovat... :) Než to úplně vyhodíš, tak bych to vrazil na pár hodin do trouby na 50 stupňů. :D

Já jsem taky odemykal klíčem, ale po odemčení jsem se do kufru dostal. Zámek na kufru by měl normálně fungovat i když nede dálkovačka. Jak na skle, tak na celých dveřích.

Nedokážu ti poradit nic jinýho, než zkusit sundat repráky ve střeše, vzít za kabely a lomcovat s nima. Někdo bude stát venku a zkoušet otevírat. Třeba se nějakej ten kabel chytne a otevřeš to. Je to svazek pod pravým reprákem (na straně spolujezdce).
Zejtra se ještě kouknu, jestli neni v kufru nějaký mechanický odjištění zámku zevnitř.
pekarik

#5 Příspěvek od pekarik »

Zdravím, měl jsem podobný problém a bylo to zlomenými dráty, ale hlavně odešel ten mikrospínač co je přímo v tom otevírání okna, nahradil jsem ho jiným a funguje i když cena originálu taky není závratná myslím okolo 800 kč. Když najdu foto tak ho sem dám, někde jsem to fotil. :lol:
Odpovědět