Čau fandové bmw, mám v autě přípravu na výhřev sedaček, tak jsem si sedačky s výhřevem pořídil, ale nejede to. netuším proč. Všechny piny co vedou ze sedačky protikabel mají. Konektor u spolujezdce je stejný jako v autě ze kterého sedačky jsou, konektor u řidiče je v mojem autě chudší o 4 obsazený pozice, to je jedinej rozdíl. Může mi tam někde chybět nějaká pojistka?
Aha tak v pojistkový skříni u pojistky 16 nemám vytažený kontakty a všechna relé jsou osazená. Je možný že tam mám přípravu konektor, ale né pojistku?! to se mi nějak nezdá :/
Taky se tu do toho připletu, mám taky výhřev sedaček ale vyhřívání mi funguje jen na zádech na obou sedačkách, na prdeli vůbec. Je to tak origo nebo mi spodní nefungují??? Jedná se o e36
Karel: budeš mít přerušené vedení v dečkách na sedácích, proto nehřejí... stává se to časem a největší smrtič je pro vyhřívaný sedáky, když někdo pro něco leze do auta tím stylem, že si klekne na sedačku.
Přílohy
DSCF0885%20(Medium).jpg (30.27 KiB) Zobrazeno 482 x
DSCF0863%20(Medium).jpg (33.95 KiB) Zobrazeno 482 x
kdyžtak jsem stahoval a dával dohromady nějaký DIY jak to opravit, mam spoustu fotek a tak... u E34 mi to taky na sedáku něhřálo tak jsem měl v plánu to nějak pořešit, ale pak z toho sešlo, auto se prodalo. Asi bych ti spíš doporučil sehnat sedačku v dobrým stavu, která hřeje
jinak myslim, že i tady na klubu jsou šikulové, kteří si to opravovali více, či méně garážnickou metodou, někde tu bude o tom vlákno...
Perunwit píše:kdyžtak jsem stahoval a dával dohromady nějaký DIY jak to opravit, mam spoustu fotek a tak... u E34 mi to taky na sedáku něhřálo tak jsem měl v plánu to nějak pořešit, ale pak z toho sešlo, auto se prodalo. Asi bych ti spíš doporučil sehnat sedačku v dobrým stavu, která hřeje
jinak myslim, že i tady na klubu jsou šikulové, kteří si to opravovali více, či méně garážnickou metodou, někde tu bude o tom vlákno...
Uvažoval jsem nad tím vyměnit sedačku, ale je v kůži a poměrně zachovalá a ještě Mpaket... Dělá to u spolujezdce, začíná celkem zima a mladá mi furt říká kdy to nechám spravit
ZaK píše:Kdyby měl někdo zájem o 4 funkční dečky ... Sice jsou z látkových sedaček ale pod kožku to určitě půjde dát taky. Já se do toho nakonec nepouštěl ...
Ano prosím origo. Páral jsem je z jedné 525i. Jen si už nepamatuju rok a jestli na výhřev měla přepínač či tlačítka, ale když jsem je cvičně zkoušel připojit na moje sedačky (92" s časovačem), tak hřály včechny čtyři.