Zdravim, mám dalšího miláčka bmw e34 525 tds touring r.v. 1996 . Občs mi tam něco zapípá parkrát a pak v poho pak zas třeba 3 dny v poho a pak zase,dělá to při jízdě ale i když stojim a motor běží. Auto jede dobře. Nevíte čím to může být ? děkuji za info
mám e34 a opravdu pokud je někde chyba třeba i prasklá žárovka tak to napíše chybu at vyměním žárovku, doplním olej, nebo doliji brzdovku či vodu do chladiče,ostřikovače ....asi záleží na roku výroby a výbavě auta... ale snad základní parametry má každá e34.
varuje to ikdyž žárovka svítí že je vadná protože mu stačí zvýšený odpor co jsem slyšel. a pak ještě pomůže oprava jednotky která tyto chyby hlásí občas má nějaké studenáky a hlásí blbosti ...
Ke každému akustickému signálu by se měla rozsvítit nějaká kontrolka, čeho se to týká. Opomenu-li pravidelné hodinové pípání BC nebo poklesu teploty na +3 °C. Svítí ti všechny kontrolky na palubce?
To mi chcete říci že naftová E34 nemá check a nedává zpětnou vazbu kolik je oleje v autě případně když praskne žárovka tak nepodá info ?
To pak nějak náchápu kdo toto vymyslel.... a bohužel naftu v e34 jsem nikdy neměl.
Filozof píše:a bohužel naftu v e34 jsem nikdy neměl.
spíš bohudík, buď rád
Ne, tds opravdu checkcontrol nemá. Nj, človĕk holt sem tam nemůže být líný otevřít kapotu a vytáhnout mĕrku z motoru no...
Akorát si tady trochu připadám jak v pomocné škole, když už jsem to tu napsal minimálnĕ ve dvou příspĕvcích, že e34 v naftĕ check nemá a stejnĕ to nĕkteří ignorují a stále "radí" jedny a ty samé hovadiny dokola
tak at natočí video kde a co pípá a hned mu tady odpovíte a bude mít jasno.
Ano měl jsem zato, že BMW je v tomto stejné nebudu už k TDS a naftě kterou neznám v e34 vubec raději vyjadřovat pokud jsem to neviděl naživo....