Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výměna zadních tlumičů
-
blinker
- Klubové ID: 2759
chci sundat "starý" tlumiče z e34 a zaboha je nemůžu dostat z tý těhlice. Bušim do toho jak starej vošoust, zkusil jsem to prolejt brzdovou kapalinou ale ty tlumiče na obou stranách tam držej jako přibitý, nemáte někdo nějakou radu? Když jsem je měnil na předchozim autě, stačilo pořádně bouchnout přes pajcr asi 4x a byly dole. heeelp 
- Filozof
- Klubové ID: 1044
můj mechanik do každého tlumiče mlátil asi hodinu takže bud v pohodě ....byl nasrane.j jak svi.na ...to tak prostě už je.
Taky nechápal jaktože to tak drží....
Opravdu to chce bud nějakej megatrik nebo prostě mlátit jak smyslu zbavený na to správné místo .... pár desítek/stovek silných ran a jde to ....
Taky nechápal jaktože to tak drží....
Opravdu to chce bud nějakej megatrik nebo prostě mlátit jak smyslu zbavený na to správné místo .... pár desítek/stovek silných ran a jde to ....
-
beny-maser
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Jo hlavně až to stáhnete dolu pak to namažte nějakou sračkou at to potom příště jde v pohodě. On sám říkal že když se to nedělá jsou pak takové problémy, že se tlumič musí umlátit šílenejma ranama aby šel vůbec ven a trvá to sakra dlouho než to povolí.
Takže mechoš před 4mi lety co mi dělal nové kayaby mi nedal na nové tlumiče mazivo na šroub a pak to takto zarezne až nechutně ...je to divný ale je to tak a trpí tím každá E34 co jsem slyšel, pokud se to nenamaže.
Jak jste dopadli ?
Takže mechoš před 4mi lety co mi dělal nové kayaby mi nedal na nové tlumiče mazivo na šroub a pak to takto zarezne až nechutně ...je to divný ale je to tak a trpí tím každá E34 co jsem slyšel, pokud se to nenamaže.
Jak jste dopadli ?
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
no problém je v tom že to nedrží jen na šroubu jako třeba u E30, E36, E46 ale je to pojištěný ještě tím, že do ramene jde asi centrimetrový pouzdro, který tam právě zarezne - navíc je to uložený vůči tlumiči v gumě, takže veškerý rány do tlumiče se přenáší sotva desetinově na to pouzdro a proto to jde tak blbě ven
navíc v tom místě je to blbý v tom že to ani nejde moc dobře nahřát protože je tam ta guma a v okolí je málo místa, takže fakt chuťovka, když to není namazaný
navíc v tom místě je to blbý v tom že to ani nejde moc dobře nahřát protože je tam ta guma a v okolí je málo místa, takže fakt chuťovka, když to není namazaný
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík