Ložisko zadního kola E39 opět hučí
-
Andre
-
Hanz
- Člen Klubu
- Klubové ID: 6
-
Ji-rka
-
Mechosh
-
Birkoff
- Klubové ID: 989
-
PolarBear
- Klubové ID: 2153
a to máš vlastní zkušenost nebo jen flame na firmu, jen protože je levná?Mechosh píše:Nebylo to ložisko od Starline? Od nich nesvítí ani žárovky..
Já od nich mám už skoro 2 roky baterku v autě a nemůžu si ji vynachválit. Stojí pusu v porovnání s těma předraženýma mrdkama od Varty a spol.
Záruka je na to 3 a i kdyby měla kleknout hned po záruce, tak za cenu jedné varty mám 3 od starlinu.
Takže asi tak.
-
Mechosh
Píšu jen své zkušenosti. Taky netvrdím, že co je drahé, je dobré. Ale v případě značky Starline se mi neosvědčilo vůbec nic. Lidé sice chtějí nechat opravit auta s co možná nejmenšími náklady, ale šetřit za každou cenu se nevyplácí.PolarBear píše:a to máš vlastní zkušenost nebo jen flame na firmu, jen protože je levná?Mechosh píše:Nebylo to ložisko od Starline? Od nich nesvítí ani žárovky..
Já od nich mám už skoro 2 roky baterku v autě a nemůžu si ji vynachválit. Stojí pusu v porovnání s těma předraženýma mrdkama od Varty a spol.
Záruka je na to 3 a i kdyby měla kleknout hned po záruce, tak za cenu jedné varty mám 3 od starlinu.
Takže asi tak.
Moje zkušenost je ta, že od značky Starline mechanické a pohyblivé díly vydrží o mnoho méně, než jiný díl, i když dražší. Ať jsou to spojkové sady, ložiska, čepy, ramena, kosti stabilizátoru, tak i elektro. Ty žárovky jsem dal jen jako příklad, protože zákazník chtěl mermomocí xenon výbojky nejlevnější od Starline a taky tak dopadl. Vrátil se hned druhý den, že to vůbec nesvítí. Ve dne ano, ale v noci neviděl ani na 5 metrů. Výbojky se reklamovaly, reklamace v pohodě uznána a vyměnily se za další. Ještě ten den večer mi volal, že mu jedna už vůbec nesvítí. Opět reklamace, tak jsem objednal dražší, ale opět u Starline a pán odjel na Slovensko. Vrátil se po 4 dnech celej vzteklej, že musel jet v noci ze Slovenska jen na mlhovky, protože mu výbojky začaly dělat discotéku..
-
Hanz
- Člen Klubu
- Klubové ID: 6
-
Mechosh
Já mám v autě ještě origo baterii BMW, které je 12 let a ještě se ani neloučí. To bych měl už minimálně pátou Starline. Tak na kolik by mě ty baterie ve finále vyšly?Hanz píše:Starline je jen pro silne povahyaz nekomu baterka od nich vydrzi 10+ let jak ta predrazena Varta, at mi napise...
Nevíte někdo, kdo dělá autobaterie BMW?
-
Andre
-
Mechosh
-
Vesa88
-
PolarBear
No já potřeboval nutně baterku tak jsem vlítl do našich místních autodílů a chtěli po mě tuším skoro 6 litrů jestli si to pamatuji správně. Berte to s rezervou už fakt nevím přesnou cenu, ale vím že jsem pak hledal hodně dlouho na netu a na starline jsem četl pozitivní recenze. Vyšla mě na necelé 2 tisíce a to i kdyby klekla po záruce tak jsou to 3 roky. Sorry, ale pokud se tak stane tak za cenu varty v pohodě můžu koupit další (výměna kolik 5 minut?) tak to máme na 6 let a tak dlouho fakt žádné auto neplánuji vlastnitHanz píše:Starline je jen pro silne povahyaz nekomu baterka od nich vydrzi 10+ let jak ta predrazena Varta, at mi napise...
u ostatních dílů této značky nemůžu soudit, zatím jsem zkoušel jen tu baterku a ta 2 roky bez problémů drží. Po pravdě bych klidně zkusil i jiné díly od nich
-
Mechosh
Tak to jsi docela střelec. To tě obdivuji. Když mě sám obchodní zástupce této značky sám varoval o kvalitě, spíš nekvalitě, tak to o něčem hovoří. Nevím, zda-li tam ještě pracujePolarBear píše:No já potřeboval nutně baterku tak jsem vlítl do našich místních autodílů a chtěli po mě tuším skoro 6 litrů jestli si to pamatuji správně. Berte to s rezervou už fakt nevím přesnou cenu, ale vím že jsem pak hledal hodně dlouho na netu a na starline jsem četl pozitivní recenze. Vyšla mě na necelé 2 tisíce a to i kdyby klekla po záruce tak jsou to 3 roky. Sorry, ale pokud se tak stane tak za cenu varty v pohodě můžu koupit další (výměna kolik 5 minut?) tak to máme na 6 let a tak dlouho fakt žádné auto neplánuji vlastnitHanz píše:Starline je jen pro silne povahyaz nekomu baterka od nich vydrzi 10+ let jak ta predrazena Varta, at mi napise...
Kupovat Vartu, která je dražší jen proto, aby tam byla pro další 2 majitele po mě nemá pro mě žádný efekt
u ostatních dílů této značky nemůžu soudit, zatím jsem zkoušel jen tu baterku a ta 2 roky bez problémů drží. Po pravdě bych klidně zkusil i jiné díly od nich
-
Risa525
- Klubové ID: 2231
nejvíc vydrží origo BMW baterka...každá nám vydržela min. 5-6 let..... neznám jinou baterku která by takhle vydržela!!!PolarBear píše:No já potřeboval nutně baterku tak jsem vlítl do našich místních autodílů a chtěli po mě tuším skoro 6 litrů jestli si to pamatuji správně. Berte to s rezervou už fakt nevím přesnou cenu, ale vím že jsem pak hledal hodně dlouho na netu a na starline jsem četl pozitivní recenze. Vyšla mě na necelé 2 tisíce a to i kdyby klekla po záruce tak jsou to 3 roky. Sorry, ale pokud se tak stane tak za cenu varty v pohodě můžu koupit další (výměna kolik 5 minut?) tak to máme na 6 let a tak dlouho fakt žádné auto neplánuji vlastnitHanz píše:Starline je jen pro silne povahyaz nekomu baterka od nich vydrzi 10+ let jak ta predrazena Varta, at mi napise...
Kupovat Vartu, která je dražší jen proto, aby tam byla pro další 2 majitele po mě nemá pro mě žádný efekt
a pokud jde o ložisko tak jedině origo BMW!!! na třech mám najeto 350tis a drží!!! jedno mám nové.
-
PolarBear
o tom se určitě hádat nebudu. Já psal že ji mám 2 roky a pokud by umřela hned po záruce (3 roky) tak můžu koupit hned další za pusu... a to máš zase 3 roky...) Samosebou origo díly jsou asi nejlepší, ale zase u některých věcí je to zbytečné. U těch ložisek se to asi vyplatí připlatit a koupit něco heavy duty.Risa525 píše:nejvíc vydrží origo BMW baterka...každá nám vydržela min. 5-6 let..... neznám jinou baterku která by takhle vydržela!!!
a pokud jde o ložisko tak jedině origo BMW!!! na třech mám najeto 350tis a drží!!! jedno mám nové.
Mechosh a to se ještě chystám vyzkoušet ramena MS Germany
na to jsou oboustranné názory. Někdo to haní, jiným to vydrželo už 50 tis km
-
Teddy
Ono taky záleží co je to za díl, jak ho kdo namontuje a jak se kdo k tomu autu chová.
Já jsem dával od Meyle axiální táhlo (vydrželo 2 tis.) a brzdy (mam je tam 4 tis., ale první vibrace se ukázaly už po 300 km). V provedení heavy duty se to buď nedělá, nebo to neměli v nabídce.
Za mě už Meyle ne.
P.S. jezdím převážně po slušných rakouských dálnicích
Já jsem dával od Meyle axiální táhlo (vydrželo 2 tis.) a brzdy (mam je tam 4 tis., ale první vibrace se ukázaly už po 300 km). V provedení heavy duty se to buď nedělá, nebo to neměli v nabídce.
Za mě už Meyle ne.
P.S. jezdím převážně po slušných rakouských dálnicích