Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

525tds e39 divná závada, že by čerpadlo?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mates_
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mates_ »

zdravím mám tds e39, minulý majitel si chtěl přidat na výkonu, tak prý pootočil čerpadlem, dělá to teď to že po nastartování se trochu hádá, pak se srovná ale když mu přidám tak modrobíle hulí, po mírném zahřátí se kouřivost snižuje, ale při vytočení tak nad 2500-2700ot jde od čerpadla hrozně divný zvuk jak kdyby ko nějaká kládka nebo něco , takovej rachtavokvílivej zvuk, mohu ho kdyžtak nahrát, tak dumám čím by to mohlo být?? něco v tom čerpadle?? nebo nějak vytahaný rozvod motoru ( ko liřžina?) nebo ko plynový dopínák?? díky za nápady
mates_
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od mates_ »

nikdo nic?
Archon

#3 Příspěvek od Archon »

mohl by to být špatně nastavený předvstřik a rozvody. nech si to zkontrolovat a znova nastavit, pokud byvaly majitel nevedel co dela tak to mohl nastavit špatně. já měl skočený rozvod o 2 zuby a motor mel hrozně tvrdej zvuk a strašně čoudil, ale me se to stalo protože jsme menily el.vst.čerpadlo za repasovane co sjem sehnal, ale při vkladani se zvrtl klinek a tim to ustřihlo, tak sem myslel že je KO čerpadlo tak jsem si sehnal mechanické vstřikovaci čerpadlo a nechal jsem to udělat u člena OLDAF tady z fora, fakt machr na TDS motory.
mates_
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mates_ »

a kde sídlí tento človíček prosímtě?? nemáš na něj kontakt?
Archon

#5 Příspěvek od Archon »

V české lipě, napiš mu tady na foru.
beny-maser

#6 Příspěvek od beny-maser »

uber dávku a bude po kouření,počítej ale s tím že to už tolik nepojede
Odpovědět