Ahoj. mam 540i Touring a chtel bych uriznout koncovy tlumic a navarit rouru Ale nechce se mi resit cloveka co to naohyba, nekoho s Cockem, proto se ptam, je tu nekdo kdo to delal a ma potrebne vybaveni a za nejaky peniz by byl ochotny mi s tim vsim pomoct Dekuji
Klasika u V8 at uz 535/540/M5, uriznout koncovy tlumic/e, misto nich trubku o spravnem prumeru 63/65mm a nejake pekne koncovky podle gusta. Zvuk krasny, cena oproti "ladenemu" vyfuku smesna.
Spousta amiku kupujici Supersprinty, nebo Eisenmanny za X tisic dolaru je nakonec prodala a sla cestou volnych trubek.
Zadnemu z tehle BMW motoru M62/S62 to co se tyce vykonu, nebo spotreby neublizi, jelikoz svody jsou tak mizerne udelane, ze samy o sobe toho kazi vic, nez dost, navic dulezite je, aby zustal stredovy tlumic kvuli "nejakemu" odporu, koncaky jsou jen na ztiseni..
No to nevim, ale jelikoz nejaky predchozi majitel vyrizl do narazniku druhou diru na druhe strane a nasrouboval tam na hulvata druhou koncovku tak bych ji rad zprovoznil. Ale spokojim se i s klasickym jednim vyfukem.
Když už si budeš nechávat dělat vlastní, tak ten duplex je už hračka Taky přemejšlim nad tím, že si vejfuk udělám vlastní (jen najít pěkný koncovky), trubku doma jest nekde mam
no jsem zvedav kdo poradi me jeste pred cca mesicem jsem tu resil neco podobnýho ale na 523 e 39 , chci z ni vyloudit nejaky solidni zvuk ale ne plechovej nejaky slusne hlubsi zvuk a aby byl slyset 6ti valec na volnobeh a aby to nerezonovalo jak favorit nebo splasena felicie , kluci poradte co to udela kdyz udelam to co tady nahore psal vyhodit koncovy tlumic a rouru s koncovkou dodělat něco takovýho bych bral ale jak toto docilit http://www.youtube.com/watch?v=0Ku3fwCBnBA
já chápu, že chcete aby autí mělo pěkný zvuk, ale přecí není lepší když si to svištíte po dálnici v klídku a v pohodě, než když vám tam něco prdí pod zadkem?
A stejně z 6ti válce vejfukem neuděláte 8válec. atd...
ale určitě pak ukažte výsledek, třeba to ohromí a budu to chtít taky
Jak uz jsem tady nekde psal, kamarad ma E60 s N53b30 takze 530i a uriznul koncak, navaril rouru dokonce duplexne a zvuk je fakt super a i to moc hezky vypada v Mkovem narazniku.
A jak psal meda v americe je tahle uprava u 540 naprosto bezna, protoze seriovej tlumic vyfuku je silenej a auto z vyfuku zni jako vysavac. Ticho je sice hezke, ale proc prijit o ten hezky zvuk V8 Tuzing je to co tam mam ted ja, druha nefunkcni koncovka nasroubovana do narazniku ))
proto nechci zadny plechovy ukriceny zvuk ale decent prave kompromis mezi uplně klid jak rikal vejs vysavac ale ne rouru a rev jak krava ale decent no ukazat ze v tom autě něco je http://www.youtube.com/watch?v=NuHO3CHY4uc