Ahoj všem,
poradíte mi někdo?
Mam na levym přednim kole vůli. Prostě když vezmu za kolo, tak se vrklá. Nebejt toho, že jsem dal nový táhlo řízení i s oběma čepy, tak bych to tipnul na ten vnitřní kloub. Mam dojem, že po výměně to bylo chvilku dobrý. Nezkoumal jsem to nijak.
Ostatní klouby jsou ale dobrý.
Napadá mě několik možností:
1. ten vnitřní kloub odešel a je na zralej reklamaci (po 5 tis. km? je to Meyle)
2. existuje možnost, že by to bylo v převodovce řízení? Pravý kolo je naprosto bez vůle. Je to v tý převodovce nějak rozdělený? Dá se v tý převodovce něco utáhnout?
3. převodovka v pr...?
4. něco co mě nenapadlo?
Dík za rady
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 vůle v levém předním kole
To jsem si myslel taky, ale zdá se bejt dobrý.
Když hejbu s kolem, tak se hejbe táklo řízení, ale volant ne. Cvaká to jakoby někde buď v převodovce, nebo v tom vnitřnim kloubu řízení (ten co je hned u převodovky). To je ale všechno nový.
Napadlo mě, že buď je ten kloub na reklamaci, nebo něco v převodovce. Jestli je to vůbec možný, protože levý kolo je naprosto bez vůle.
Asi to budu muset ještě jednou rozhodit a sundat manžetu z toho kloubu. Pak budu chytřejší.
Když hejbu s kolem, tak se hejbe táklo řízení, ale volant ne. Cvaká to jakoby někde buď v převodovce, nebo v tom vnitřnim kloubu řízení (ten co je hned u převodovky). To je ale všechno nový.
Napadlo mě, že buď je ten kloub na reklamaci, nebo něco v převodovce. Jestli je to vůbec možný, protože levý kolo je naprosto bez vůle.
Asi to budu muset ještě jednou rozhodit a sundat manžetu z toho kloubu. Pak budu chytřejší.
-
No to jste mě mnoho nepotěšily, já měl za to že Meyle jsou dobrý, ale přez to jsem tam ted zkusil dát ložisko od FAG tak uvdíme.
- co jde tak davám od BOSCH ( brzdy, ted váha vzduchu, filtry komplet)
- ještě budu asi časem řešit tlumiče, předek mám od Meyle a zatím drží a zadek kayaba taky zatím ok. Najezdím cca 40 tis ročně..
- co jde tak davám od BOSCH ( brzdy, ted váha vzduchu, filtry komplet)
- ještě budu asi časem řešit tlumiče, předek mám od Meyle a zatím drží a zadek kayaba taky zatím ok. Najezdím cca 40 tis ročně..