Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 stale bezici ventilatorek v panelu na ovladani klimy
-
- Kontaktovat uživatele:
stale bezi i kdyz neni klicek v zapalovani. Ma s tim nekdo zkusenosti ? Nebo ci mto muze byt ? K cemu vubec slouzi ?
- Přílohy
-
- ventilatorek 007.JPG (67.62 KiB) Zobrazeno 1530 x
-
- tak tady je a jedee
- ventilatorek 006.JPG (55.36 KiB) Zobrazeno 1530 x
-
- tady stoji
- ventilatorek 008.JPG (55.01 KiB) Zobrazeno 1530 x
-
- ventilatorek 005.JPG (50.55 KiB) Zobrazeno 1530 x
-
- Kontaktovat uživatele:
fakt to má běžet pořád? Mám za to, že se to cca po 10-15 minutách samo vypne, když necháš auto na pokoji. Mám auto v garáži a když příjdu k autu s otevřenýma dveřma a něco zmáčknu, tak to všechno ožije, včetně toho větráčku. Musím to jít zkusit
EDIT: Tak jsem to zkusil... příjdu k autu, otevřu dvěře a větráček se cca po 2 vteřinách rozběhne. Takže se vypíná
Mám v něm bordel, takže jde slyšet, když běží

EDIT: Tak jsem to zkusil... příjdu k autu, otevřu dvěře a větráček se cca po 2 vteřinách rozběhne. Takže se vypíná

- Don
je to tak vse by melo cca po tech 15min mozna trochu vice utichnout. zhasne indikace na automatu... proste vse. je to docela sranda protoze kdyz nekde parkuju v uplnem tichu auto bzuci vrci atd. a pak najednou ticho 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
po 15minutach dojde k total sleep modu... po sbernicich beha už minimum informaci, auto spi, svetylka zhasnou... ale otevřeni dveři, kufru, přikaz z dalky, cokoli zase auto probudí.. těch 15 minut ještě pořád jednotky fungujou a čekaj co se bude dít... tohle dělala i e32/34 i určitě e36.. tam se ale indikovalo rozsvicenym podsvicenim ovladačů oken (tam to ale je jen 5min. )
tady je to pekně popsane ... stači přes packy rozložit.. namazat .. neni tam co k ulomeni
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/428942
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/428942
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě ten videomodul vrčel už od koupi až do února 2009.Pak jsem měl obavy že se zasekne a hledal jsem náhradu.Ten originální jsem vydělal po odpojení baterie a má asi nějakou automatickou regulaci otáček, podle teploty,která ale už nefungovala a měl vychozený kluzný ložisko.Nahradil jsem ho novým větráčkem bez regulace z GM electronic Ostrava.Je to číslo zboží 625-104,typ KDE1204PFV2 ventilátor SUNON 12 V DC , 5800 1/min ,40x10mm v ceně 71,- Kč .S poštovným 210,- Kč. Tento typ lze nasadit na původní gumové úchytky a je třeba přerušit původní napájení a napájet je na nový větráček. Jezdím s tím dodnes ,vrčení ustalo .Na tom videomodulu, jak jsem se díval při běžném využití, ani není co chladit. Jak dlouho vydrží se prostě uvidí.Zaza.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jawak mi říkal něco o tom, že to chladí elektroniku - tedy pokud je to pravda (ostatně proč by se jinak točil, že?), možná vypíná na základě nějakého impulsu z teploměru (odporu). Zní to možná složitě, ale teoreticky by to tak mohlo fakčit
Jo a když jsme u toho - jak vytahnu ovládací panel pod 16:9 TV ??

Pyron píše:Jawak mi říkal něco o tom, že to chladí elektroniku - tedy pokud je to pravda (ostatně proč by se jinak točil, že?), možná vypíná na základě nějakého impulsu z teploměru (odporu). Zní to možná složitě, ale teoreticky by to tak mohlo fakčit![]()
Ten ventilátorek vhání vzduch z kabiny přes teplotní čidlo z důvodu dalšího programování ventilace a teploty v kabině ( na základě údaje funguje dále klima, ventilátory( otáčky - režim auto). TV nemám tak neporadím