Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nestartuje TDS a svítí žhavení
-
- Klubové ID: 2759
Přehodil jsem motor i s celym kabelovym svazkem motoru i řj motoru, budíky jsem taky prohodil. spínací skříňku jsem nechal původní v autě. Startér točí, ale nechytá to, pořád svítí kontrolka žhavení a myslim, že se neotevírá stop ventil. Kde může být chyba? to největší černý relé u řj jsem zkoušel taky druhý a nic, pořád stejný 

-
- Klubové ID: 2759
už jsem přehodil i kroužek u spínačky a tu malou EWS jednotku nebo co to je, - takže s motorem jsem do kastle vzal motorovou kabeláž, řídící jednotku, budíky, snímač čipu imobilizéru a ten ews transmitter na kterej je ten kroužek připojenej.
v kastly - autě se kterym chci jezdit zůstala spínací skříňka a klíček s původním čipem imobilizéru. Startér točí, ale nechytá to.
Jaktože s čipem imobilizéru co byl v autě ze kterého jsem vzal motor nelze nastartovat???
v kastly - autě se kterym chci jezdit zůstala spínací skříňka a klíček s původním čipem imobilizéru. Startér točí, ale nechytá to.
Jaktože s čipem imobilizéru co byl v autě ze kterého jsem vzal motor nelze nastartovat???