Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nestartuje TDS a svítí žhavení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
blinker
Klubové ID: 2759

#1 Příspěvek od blinker »

Přehodil jsem motor i s celym kabelovym svazkem motoru i řj motoru, budíky jsem taky prohodil. spínací skříňku jsem nechal původní v autě. Startér točí, ale nechytá to, pořád svítí kontrolka žhavení a myslim, že se neotevírá stop ventil. Kde může být chyba? to největší černý relé u řj jsem zkoušel taky druhý a nic, pořád stejný :?:
blinker

#2 Příspěvek od blinker »

už jsem přehodil i kroužek u spínačky a tu malou EWS jednotku nebo co to je, - takže s motorem jsem do kastle vzal motorovou kabeláž, řídící jednotku, budíky, snímač čipu imobilizéru a ten ews transmitter na kterej je ten kroužek připojenej.

v kastly - autě se kterym chci jezdit zůstala spínací skříňka a klíček s původním čipem imobilizéru. Startér točí, ale nechytá to.

Jaktože s čipem imobilizéru co byl v autě ze kterého jsem vzal motor nelze nastartovat???
blinker

#3 Příspěvek od blinker »

tak jsem měl špatně zapojený relé žhavení a přehodil jsem ještě EWS jednotku, kterou jsem chvíli nemohl najít - pod volantem a už to vrčíííí!!!! yes... dík za rady zjevy! :D
Kugelig

#4 Příspěvek od Kugelig »

tak, že se nikdo neozval je celkem normální, neboť „blahoslaveni budiž ti, kteří nemají-li co říci drží hubu“
Nicméně tvá zjištění mohou býti oceněna těmi, kdož jednou půjdou ve tvých šlépějích a za to díky tobě.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

No já bych třeba poradil, kdybych se tu ty tři dny mohl vyskytovat.
blinker

#6 Příspěvek od blinker »

Přesně, někdy si říkám proč to sem psát, ale poněvadž jsem vystudoval obchodní akademii a ne automechanika a všechno se učim od známých, z googlu a bmwklubu, tak to sem píšu. A třeba to někdy v budoucnu pomůže dalším :)
Odpovědět