Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ztráta vody z chladiče
Ahoj všem, potřeboval bych poradit. Začala se mě dost rychle ztrácet voda z chladiče. Cca 1l za 3 – 4dny. Po otevření motorového prostoru jsem zjistil, že mám dost špinavý předek motoru a přilehlého okolí.
Vypadá to, že to teče z toho nerezového kvádru zespodu, asi ze sváru. Tam kde ukazuje šipka. Jen nevím co to je. Vodu jsem nahmatal nejvíce tam, ale je možné, že to teče ještě z jiného místa. Voda mě kape na řemen, který je pod tím.
Co musím koupit nebo jak to opravit. Předem dík za info.
Vypadá to, že to teče z toho nerezového kvádru zespodu, asi ze sváru. Tam kde ukazuje šipka. Jen nevím co to je. Vodu jsem nahmatal nejvíce tam, ale je možné, že to teče ještě z jiného místa. Voda mě kape na řemen, který je pod tím.
Co musím koupit nebo jak to opravit. Předem dík za info.
- Přílohy
-
- IMAG0674.jpg (72.83 KiB) Zobrazeno 527 x
-
- IMAG0673x.jpg (107.23 KiB) Zobrazeno 527 x
Tak nakonec to teče přes termostat pro recirk. výf. plynů.
Nějaký umělec dotáhl tuto plastovou přírubu tak až část kolem šroubu praskla a tím kolem toho prolíná voda. Nemá někdo nápad jak to opravit. Součástka je funkční, tak se mě nechce hned kupovat novou. Pokud bych nakonec musel nevíte, kde by se dala sehnat kromě BMW.
Jde o součástku pod číslem 8.
Číslo dílu je: 08 Termostat pro recirk.výf.plynů-chlazení 11717787870
[/b]
Nějaký umělec dotáhl tuto plastovou přírubu tak až část kolem šroubu praskla a tím kolem toho prolíná voda. Nemá někdo nápad jak to opravit. Součástka je funkční, tak se mě nechce hned kupovat novou. Pokud bych nakonec musel nevíte, kde by se dala sehnat kromě BMW.
Jde o součástku pod číslem 8.
Číslo dílu je: 08 Termostat pro recirk.výf.plynů-chlazení 11717787870
[/b]- Přílohy
-
- IMAG0673xx.jpg (171.22 KiB) Zobrazeno 445 x
-
beny-maser
-
euromen
- Klubové ID: 2060
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bmwkrotil.cz/index.php?mname ... menu&id=11