Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 TDS chvilkama netahne
ahoj,vím,že se tu toho napsalo už hodně a hodně jsem toho taky četl,takže bych potřeboval spíš poradit od někoho znalýho kde začít.Stává se mi občas že během jízdy mi auto přestane táhnout,před týdnem se to stalo okolo 2000 otáček,včera okolo 1200 a dnes 1500.Stačí prošlápnout plyn na neutrál,nebo přes spojku a auto táhne zase normálně.Není to ovlivněný rychlostí,terénem,otáčkama nebo tak,jen se ručička ukazatele spotřeby zastaví vždycky na 10ti litrech.Kde mám začít?Dík za reakce..
-
beny-maser píše:a dělá to když jedeš bez plynu a pak pomalinku přidáváš? například když někoho dojedeš a pak jedeš z ním?
no jednou se mi to stalo pred svetlama,jednou za vesnici co jsem se chtel rozjet a jednou po projeti zatacky,takze asi jo,jak pustim plyn a pak pridam tak to nejede,proslapnu to a jede..
-
venca750 píše:beny-maser píše:a dělá to když jedeš bez plynu a pak pomalinku přidáváš? například když někoho dojedeš a pak jedeš z ním?
no jednou se mi to stalo pred svetlama,jednou za vesnici co jsem se chtel rozjet a jednou po projeti zatacky,takze asi jo,jak pustim plyn a pak pridam tak to nejede,proslapnu to a jede..
a ještě jedna otázka,když se to stane rozsvítí se ti kontrolka vstřiku a po prošlápnutí zhasne?
beny-maser píše:venca750 píše:beny-maser píše:a dělá to když jedeš bez plynu a pak pomalinku přidáváš? například když někoho dojedeš a pak jedeš z ním?
a ještě jedna otázka,když se to stane rozsvítí se ti kontrolka vstřiku a po prošlápnutí zhasne?
ne,nerozsviti.ted jsem jel do tabora,zkusil jsem to poradne protahnout a jelo krasne a prestalo to ted i kourit.a od ty doby nic.jen se mi rozsvitili kontrolky abs a asc..
-
-