Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

koupě BMW E39 530d 142KW

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od Killingman »

e155 píše:
Killingman píše:GV53922 ;-) je to kombik, takze roletku to fakt nema :-)

Ale může mít boční :wink:

V elektrice ovladany zpredu? To jsem jeste nevidel ;-)
e155

#122 Příspěvek od e155 »

Nee. Klasické manuální. Psal jsem jen, že výbava se kromě Aktivsitze z té liśty nedá poznat. :pivo:
Lennox

#123 Příspěvek od Lennox »

Filozof píše:Lenox: ... nešahej mi na rodinnej kombík :D

něco podobného si pořídím snad já ...
Edyboys: nepotřebuje kombi a chce výkon a adrenalin 530i nebo 540i manuál.

já se spokojím se slabším motorem 2,5i a možná bych překonal i automat ...hlavně kvuli přítelkyni ... :D

PS: Ikdyž té to půjčím jen když pojedeme spolu... :D

PSS: Kdyby měl EDYBOYS : Více v kešeni tak ho pošlu prověřit tuto krasavici po fandovi ta by mu udělala radost asi největší ... :P

http://auto.bazos.cz/inzerat/24564830/E ... manual.php

Tak sorry no. :lol: Ted vidim, že kouká jen po sedanech a 30i nebo 40i. Ta E39 z tý Prahy je bomba. :twisted: Hned je vidět, že to vlastní člověk, který má k tomu auto vztah.
Lennox

#124 Příspěvek od Lennox »

EdyBoyS píše:
Lennox píše:Já se v tobě fakt už nevyznám. :lol: Když ti tady bylo řečeno že tohle auto http://auto.bazos.cz/inzerat/24162711/e39-touring.php je v top stavu. Tak píšeš, že tolik peněz nemáš. A ted hledáš auta v cenové relaci 90k. tak já fakt nevim.

aha, já myslel, že je řeč o té 530i za 139 tis

Ne ne, byla řeč o týhle. Ale to stejně není nic pro tebe. :lol:
Lennox

#125 Příspěvek od Lennox »

Filozof: Jestli chceš toho kombíka, tak bejt tebou si ho nák zamluvím, aby ti ho nikdo nevyfouk, pač to je hodně dobrej kauf. :wink:
Filozof

#126 Příspěvek od Filozof »

Myslím že není ... :D
musíš měnit dveře a nemá to Mpacket a automat ...a neštvi mě ... :D

Každej rok se dá najít pár pěkných aut na netu ... a některé kupodivu se prodávají i pár měsíců než je někdo koupí...

Já chtěl vždy 530i v pěkné výbavě a stavu.
A navíc ted auto nemohu řešit, ikdyž bych moc rád tak mě neštvi s pěkným kombíkem chlape... :P :) :(
EdyBoyS

#127 Příspěvek od EdyBoyS »

Filozof píše:Lenox: ... nešahej mi na rodinnej kombík :D

něco podobného si pořídím snad já ...
Edyboys: nepotřebuje kombi a chce výkon a adrenalin 530i nebo 540i manuál.

já se spokojím se slabším motorem 2,5i a možná bych překonal i automat ...hlavně kvuli přítelkyni ... :D

PS: Ikdyž té to půjčím jen když pojedeme spolu... :D

PSS: Kdyby měl EDYBOYS : Více v kešeni tak ho pošlu prověřit tuto krasavici po fandovi ta by mu udělala radost asi největší ... :P

http://auto.bazos.cz/inzerat/24564830/E ... manual.php

o té za 149 tis jsem taky uvažoval, ale ta je na netu minimálně 3 měsíce a hlavně automat... já bych automat nechtěl, nejsem lempl, kterej neumí řídit, ani prezident, kterej chce jenom šlapat na plyn a brzdu....
chci si jízdu užít, pálit s tím pneu, jezdit kruháče bokem a točit to do plných atd.... automat je pro mě nepoužitelnej, to si rovnou můžu nainstalovat na PC nějakou hru s autama a zapnout si automaticky řazení :-D :-D

ale ta z vyškova je dobrá, ta už je tam ale taky delší dobu... myslím, že už tak půl roku určitě, takže podle mě na 85 by asi zlevnil
Filozof

#128 Příspěvek od Filozof »

Tak jsem si vyzkoušel dneska 530i 170KW mpacket v manuálu a už nechci 525i 8) určitě je to super volba ... nic slabšího si nekupuj ...jede to užasně a budeš nadšenej. Když to bude auto v perfektním stavu a dáš tam nějakej kvalitní výfuk budeš prostě uplně v jinem světě ....kam se hrabou 530d chrochtáci ...

Ta 540i pojede ještě líp .... sakra ale chtělo by to srovnání hned po sobě ne pul roku odstup....ta má skvělej zvuk a zátah mamutí ... a je to ještě větší droga ...ale sakra kde na to brát když chce člověk jezdit často.
thundercat

#129 Příspěvek od thundercat »

otázka mimo téma, možná hloupá, ale zajímalo by mě to
už tu několikráte zaznělo předělání 530i na V8

jde nebo zkoušel někdy někdo z vás předělat a hodit do e36 osmiválec?
thundercat

#130 Příspěvek od thundercat »

EdyBoyS

#131 Příspěvek od EdyBoyS »

Kámoš to dělá tyhle přestavby a dokonce to auto i vlastní... E36 340i V8, motor z pětky.

Není to jen tak, dělal na tom asi půl roku, než vše udělal tak jak by mělo být... jsou 2 možnosti. ta 1. mnohem lacinější, rychlejší a jednodušší je, že si uděláš bouli do kapoty a motor dáš na originální držáky, takže bude daleko výš než klasickej R6 motor, tudíš by jsi nezavřel kapotu... má to tak většina E36stek co se předělávaly na V8, protože se s tim nikomu nechtělo jebat...

a 2. daleko složitější a finančně i časově náročnější přestavba je, že si tam ten motor dáš tak, jak by měl být originál... tzn musíš vyrobit úchyty motoru, musíš zkrátit kardan, protože je moc dlouhej a nešel by napojit do převoovky, dále musiš vyrobit svoji vlastní olejovou vanu, protože originál by se nevešla nad nápravnici a nešlo by točit volantem, další věc výfukové svody, originální se tam nevejdou, tzn musíš si je nechat posvařovat přímo na tuhle přestavbu, ty co jsou na V8 origo na E34 a E39 tak by se tam nevešly skrz vanu ani nápravu atd...
další věc je brzdovej posilovač, ten musíš dát jinej, protože origo se tam nevleze, to samo se sáním, origo z E39 se tam nevejde, tzn budeš muset z největší pravděpodobností použít nějakej KN filtr atd... je tam toho ještě daleko daleko daleko víc, ale dělal to kámoš a ne já, tak nevím co tam ještě je za problémy, ale vím, že to fakt dělal brutálně dlouho. jo a zkracoval se rozvodovej řetěz :-D a musela se uřezat vana na rezervu aby tam vyšly laufy :-D
EdyBoyS

#132 Příspěvek od EdyBoyS »

proto bych se na takovou přestavbu raději vysral a udělal raději vykuchanou 328i se sáním M50.... a nebo si kup E34 540i.... ale do E36 je to fakt strašně moc práce, problémů, trápení, laborování, zkoušení a peněz které provalíš za test jestli to půjde nebo nepůjde atd...
Odpovědět