Manzelka zarobi ubohych 25000kč za mesiac, a keby nemame naftu za 23kč tak diesel nemame a dalsia vec keby nemam vrakacik a dielnu zase diesel nemame, preto diesel ano koly spotrebe ALE na dochadzanie do prace aby usetrila, ja nejak spotrebu neriesim, neni mi to jedno ale 10L pri 528i a 10L pri B10 V8S je kokotsky rozdiel, a ked si zoberem ze za tyzdem zarobim omnoho viac ako manzelka za mesiac tak tych 10L je na smiech.
A zase svoje vozi si servisujem na 90percent sam, a dielou mam ako iste viete na rozdavanie takze SPRAVNA POZNAMKA vsetci riesia spotrebu ale servis nikto
Potom to tak vypada ze 530d dnes kupite za 30tis lebo preco? jednoducho nemaju na servis a skoro kazda 530d v ČR potrebuje naservisovat a kazdy zvas co to obnasa.
Neobhajujem benzin ani diesel, sam mam doma verzie aj aj. Ale napriklad ked teraz pojdeme na big tak ja na mojom baburatku 540i 6q a manzelka na novej B10 V8S, bohuzial diesel bude doma

Na dovolenku pojdeme na Alpine a to je obsah 4,6i 255kw preco? Lebo spotreba pri max nalozenej limuzine max 10L pri jazde standard 150-180km/hod, diesel zaprve upeces a zadruhe bude mat taku istu spotrebu a dalsia vec poceste cez turecko sa mi nic nepojebe, preco tam asi nemaju diesle? Alebo preco nemaju v Holandsku diesle? Alebo preco v severskych krajinach nemaju diesle?
Preto som tu alpinu kupil lebo vykon, lebo spotreba, lebo vybava, lebo pohodli, lebo preto ze na cestovanie je to totalne najidealnejsie auto.
NECHCEM NIKOHO PRESVIEDCAT ZE BENZIN/DIESEL JE NAJLEPSI ani odradovat, kazdy nech si robi co chce, rozhodnutie je na kazdom cloveku zvlast kazdy nese nasledky zato co uzna za vhodne!
Premna je najvhodnejsi benzin, servis sa da robit aj na dialnici, ze zere o dva litre viac no a co aspon viem ze ma pri trase 3000km nikde nenecha.