Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
turbo bmw 530da e61 2004
zdravím mám 530d automat 04rok a mám ko turbo, mohu homklasikdy někde koupit a vyměnit?? nebo se to usí nějak naodovat?? nebo se dá oddělit ta elektronická část a prostě k ní připojit jiné turbo které je ok a nebo po repasu?? díky za rady
ještě ikdyž mne ukamenujete ale mám na pc fakt máločasu , tak se zeptám
co je dynamic drive?
a jak se ovládají a ukládají pozicena paměťových sedačkách e60/e61 ??
další věc M-packet prahy pasují na e60 i e61 stejné?
jakou baterii v e60/61 máte a šla v poho nakodovat??
díky moc všem
ještě ikdyž mne ukamenujete ale mám na pc fakt máločasu , tak se zeptám
co je dynamic drive?
díky moc všem
-
HuNTeR
- Kontaktovat uživatele:
1.Systém Dynamic Drive používaný v automobilech BMW zvyšuje komfort cestování díky elektronicky řízeným stabilizátorům na přední a zadní nápravě. Vozy vybavené systémem Dynamic Drive vykazují menší náklony při projíždění zatáček, což zvyšuje agilitu automobilu a dělá jízdu příjemnější.viz.třeba http://cs.autolexicon.net/articles/dynamic-drive/matess píše:
co je dynamic drive?
díky moc všem
2. zmáčkneš při nastartovaným autě "M" a podržíš než začne blikat,potom zmačkneš "1" nebo "2" v závislosti na kterou pozici to chceš.
3. Ano,mělo by to tak být protože v katalogu maj stejné číslo.(Možná se pletu)
4.Baterii nevim a ani nevim jestli je nakódovaná
Typ akumulatora mas zapisany vo VO (FA) a podla toho su nakodovane prislusne ecu (ak vies ktore ecu a nazov polozky tak ich mozes nakodovat ak nie tak process car v NCS expert).hubajzed píše:U E60 se baterie nekoduje ale je dobré ji v autě zaregistrovat, když je nová. Pres INPU prace na 35 vterin.
Ak menis za rovnaky typ tak je jasne ze kodovanie netreba menit a staci zaregistrovat ale nemozes povedat ze sa v e60 akumulator nekoduje.
...no dejme tomu že to je stejné jak na e39 (k tomu turbu)....až vyndáš vzdzchovej filtr tak pod nim jsou videt takové tri gumové špunty....ty vytlač pak tam je nejaký plíšek....a už uvidíš tri hlavy šroubu na prírube turba...vytoč je..predtím si samo odpoj výfuk a sácí hadice+ olej hadice/trubku a je venku.....žádný ventildekel nesundávat!!!!proboha práca se vstrikama a tesnení tfujtajksl......ju
neboj dáš to hrave
-
HuNTeR
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem ti to popisoval:matess píše: a s těma sedačkama to je jak s těma paměťma?? díky
Zmáčkneš "M" a podržíš než začne blikat,potom zmačkneš "1" nebo "2" v závislosti na kterou pozici to chceš.
Polopatě: Nastavíš si sedačku jak je pro tebe pohodlná,potom zmáčkneš červený tlačítko "M" na sedačce (ne na volantu
- Velvetek
- Klubové ID: 2613
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, zdali je e60 tak rozdílná, ale uložení sedaček do paměti u e46 je: držet "M" a do toho stisknout požadované číslo, na které chceš pamět uložit... řekl bych, že to bude stejné...matess píše:tak to já mám trochu problém že mko jaksi nezačne blikat a držet to mohu jak dlouho chci, přitom ale tam nějaké paměti uložené jsou, protože po zmáčknutí 1 nebo 2 se sedačka vždy stejně nastaví dle tej 1 nebo 2 z paměti
...ex 530dA-Msport-bmwpower...
Malý dotaz - v jakém stavu máš kabeláž vedoucí do 5. dveří? Být tebou, začal bych tam. Mně nefungovalo zamykání na DO, třetí brzdové, vyhřívání zadního okna, otevírání 5. dveří tlačítkem na dveřích (šlo to jen tlačítkem z místa řidiče), tuner, dopravní info na navigaci a mj. právě paměť sedaček (dvě polohy v paměti uložené byly - jedna z nich dost nesmyslná, a nešly ničím změnit). Poté, co jsem nechal vyměnit (resp. opravit) kabeláž v 5. dveřích (dělal mi to místní člen "all" - ještě jednou dík), tohle všechno bez čehokoli dalšího najednou začalo fungovat - tzn. včetně té paměti sedaček. Dokud nebudeš mít jistotu, že je kabeláž 5. dveří OK, nemá cenu hledat příčinu jinde.