Zase to neber jako nějakou vědu, je to normální hadička s podtlakem...
Já kupoval za 45 Kč 1m
Za 40 Kč byl metr bez opletu.
...tož včera zborka rozborka....začal jsem výfukem..trubky se obe prohrívají stejnomerne...takže cajk...,výveva na podtlak fakčí výborne...,sundám sání jdu vymenovat všechny hadičky i ty do silentbloku...zjistení! zadne...vse vporádku...trochu zašpinené ale tlakove funkční všemi smery..., zadalší vymontoval jsem silentbloky...oba dva vporádku bez poškození.....jediné co jsem našel je to že oba dva elktropneumetické ventily to jest na turbo a egr (mimochodem jsou stejné) trochu "profukují" i bez napetí...a pokud je na ne privedeno napetí profukují jen o malinko vícehadice píše:..vcera jsem se vracel z TN domu s rodinkou...musím se tedy pochlubit že jsem za starým hrozenkovem v tom kopci (asi to tam každej znáte)..auto poloprázdný...projedu zatáčku dám 3q...a plnej...klima vyplá...pedál na podlahu..hukot dunení strašný z motoru síla nikde...vedle s prehledem starej passat tdi 4 lidi v aute sofér starší spíš nejaký deda...v klidu me predjel v druhým pruhu..nevydojil jsem tam z toho víc jak 120 a to bylo jako maximum co z toho slo dát...takhle po rovine neríkám to jako docela zakamufluje asi 3,0 objemem a šesti hrncama...ale v porádným tahu jak práve treba ten kopec...to je v čudu..jak proste nejde neco jak má tak to je konec...pritom tak nejak si vzpomínám že to bejvala pila jak svina když jsem to koupil....tož to jsem chcel asi hodit do placu no..