Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 528i alarm

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ARI

#1 Příspěvek od ARI »

zdravim vsechny.nevim si rady.auto zacalo dost casto houkat.nevim kam a na co se mam podivat nebo zkontrolovat.popripade co mam odpojit,abych mohl dalkacem zavrit a alarm zrusit.diky
Birkoff

#2 Příspěvek od Birkoff »

Dost často blbne spínač v motorovém prostoru, ten stačí odpojit, ale bojím se že podle popisu budeš mít něco jinýho.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Alarm jde případně i deaktivovat v jednotce pomocí diagnostiky. Ale tohle by fakt mohlo být to čidlo otevření kapoty.

Nestačí ho odzkoušet prstem při otevřené kapotě, může prostě spínat v jiné poloze, než jak bylo zamýšleno.
Birkoff

#4 Příspěvek od Birkoff »

U něj (čidlo) je "hloupý" že při zavřené kapotě je "rozpojené" a při sebemenším pohybu hned spíná, mě to dělalo taky, stačilo aby zasvítilo sluníčko na kapotu a alarm začal řvát. Už bylo unavený, po výměně vše v pořádku a to jsem na něm nenašel nic, co by nasvědčovalo tomu že je KO. Dobrá zpráva je, že to jde "rychle" vyřešit jeho odpojením. :D
ARI

#5 Příspěvek od ARI »

dnes jsem zjistil ze mi nezajel pri zavrení auta dalkacem u ridice ten malej čudl u okna.a zase opacne nevyjede pri otevrení,az na podruhy kdyz zmacknu dalku.
Birkoff

#6 Příspěvek od Birkoff »

Otázka je proč. Mě to taky občas udělá (u spolujezdce) - mechanickej problém, ale na alarm to nemá žádný vliv. Jen nejsou zavřený dveře a když je někdo otevře tak se spustí alarm, ale to je asi jasný. Takže zamykám nadvakrát, zatím.
Netopyr
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Netopyr »

taky mi to u e53 dělalo - dveře normálně zamčený, ale čuflík nezaskočil
stačilo ho pootočit a pak to už makalo normálně, asi trošku přihnutý táhlo nebo tak něco.

:c)

Net.
Odpovědět