zdravim vsechny.nevim si rady.auto zacalo dost casto houkat.nevim kam a na co se mam podivat nebo zkontrolovat.popripade co mam odpojit,abych mohl dalkacem zavrit a alarm zrusit.diky
U něj (čidlo) je "hloupý" že při zavřené kapotě je "rozpojené" a při sebemenším pohybu hned spíná, mě to dělalo taky, stačilo aby zasvítilo sluníčko na kapotu a alarm začal řvát. Už bylo unavený, po výměně vše v pořádku a to jsem na něm nenašel nic, co by nasvědčovalo tomu že je KO. Dobrá zpráva je, že to jde "rychle" vyřešit jeho odpojením.
dnes jsem zjistil ze mi nezajel pri zavrení auta dalkacem u ridice ten malej čudl u okna.a zase opacne nevyjede pri otevrení,az na podruhy kdyz zmacknu dalku.
Otázka je proč. Mě to taky občas udělá (u spolujezdce) - mechanickej problém, ale na alarm to nemá žádný vliv. Jen nejsou zavřený dveře a když je někdo otevře tak se spustí alarm, ale to je asi jasný. Takže zamykám nadvakrát, zatím.
taky mi to u e53 dělalo - dveře normálně zamčený, ale čuflík nezaskočil
stačilo ho pootočit a pak to už makalo normálně, asi trošku přihnutý táhlo nebo tak něco.