Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
GATEWAY máte někdo s tím zkušenost?
Funguje to celkem spolehlivě. Nevím jak přesně tenhle, ale montoval jsem jich pár od jiných výrobců. Dokonce i BMW dělá samo podobný adaptér. Na sběrnici má stejnou adresu jako CD měnič. Pokud to tedy budeš montovat do auta a máš v něm CDC tak ho musíš vykopnout. Ovládání přes MFL nebo přes rádio pak funguje jako u měniče.
-
Tenhle výrobek mám akorát od firmy mp3auto.cz (dost se starají o podporu, dodají správné patice k připojení, pošlou návod i dají rady jak a kde to zapojit a kde protáhnout kabely aby to např. bylo v kaslíku u spolujezdce) a jede to super, sice na mojem rádiu nejdou nastavit ID3 tagy (prostě Becker s jednořádkovým displayem to nepodporuje) jinak to funguje naprosto v pořádku (přehraje to všechno uložené na flash disku akorát to musí být ve složkách např. 1-rock 2-pop atd). Ale když to budeš montovat musíš fyzicky odpojit CD changer jinak to bude ukazovat chybu.
-
Pokud tohle chceš namontovat tak musíš mít na rádiu přípravu pro CD měnič (tím se dá na rádiu přes tlačítko MODE přepnout na CD měnič), jinak ti to nebude fungovat, a s telefonem nevím, ale ten by snad měl fungovat normálně (na to by to nemělo mít nějaký vliv). Jo jde to normálně ovládat i přes multifukční volant, stejně jako by tam byl CD měnič (toto zařízení ho jakoby nahrazuje).
myslel jsem jestli ti to to zařízení
http://www.audiocom.cz/prislusenstvi/ip ... 17--2389cz
spojí mobilní telefon přes Blutooth do rádia případně palubního telefonu Abys mohl volat a příjmat hovory přes multifunkční volant.
http://www.audiocom.cz/prislusenstvi/ip ... 17--2389cz
spojí mobilní telefon přes Blutooth do rádia případně palubního telefonu Abys mohl volat a příjmat hovory přes multifunkční volant.
-
magyar
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3240
- Kontaktovat uživatele:
avrix: e-e, aspoň podľa názvu v tom linku, link samotný mi akosi nechce otvoriť. K funkcionalite handsfree cez BT potrebuješ model Gateway Lite BT
Všetky informácie o vlastnostiach jednotlivých modelov nájdeš na stránkach firmy Dension, je to tam aj v angličtine 

d(- -)b
-