Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
DIAGNOSTIKA koupě
-
darklord
- Klubové ID: 2970
ADS?aDAm píše:heh pcmcia je stejně dostupná jak comkoale měl sem normálně konvertor USB - RS232 a ten to dával normálně.
-
darklord
Ta co som ti dnes posielal je OBD2 - cize M52 a vyssie zvlada (E36 M52, E39, E38, E46, E60). Nedostanes sa s nou do ADS - tzn E34, E36 (vyjma M52), a starsich. Jedine co sa da u tychto starych aut urobit cez OBD2 je ABS+Airbag (aj to som si neni isty ci vsetky, mne to na E34 slo).paveld píše:darklord: vidím, že se docela vyznáš - ta diagnostika z aukra má jaký rozdíl proti té, na kterou tu dáváš odkaz? Neumí jen novější auta nebo má i omezenější funkce? Dík.
ajo tak OBD s tym prevodnikom funguje v pohode kedze kazdy OBD USB kabel ho ma uz integrovany v sebe, ale ADS cez usb som este funkcne nevidel a to si dovolim tvrdit ze som toho skusil hodne.aDAm píše:darklord: a kdo tady mluví o ADS normal obyč carsoft či co to bylo. A byla to obyč redukce za cca 3 kila co seženeš např. v alfacompu
-
darklord
Viz:
Ten by bol tak za cigara, ale ide na nom len INPA, na DIS zabudni.
A notas s com portom mam jeden na garazi, akurat baterka KO (neda ani sekundu) a obcas vypadava diskdarklord píše:U USB kablov zapomen na ADS protokol ktory treba pre E34. ak chces nieco na E34 tak ja mam toto a som spokojny, mam odskusane vsetko od E34 po E60 pred FL.
http://www.one-stop-electronics.com/sho ... duct_id=17
- Filozof
- Klubové ID: 1044
DIS - je lepší program k diagnostice novější nebo jak ?
Baterka je pár stovek a disk jistě PATA ještě že ?
Mám taky nějaké šroty v práci ve skříni a třeba bych nějakej rozchodil ... 2 mají jistě COM port.
INPA - co vše umí tento program ? najde problém nebo ruzné čidla, teploty vody oleje a podobně ? umí zapínat a vypínat funkce auta ?
Nemám žádné zkušenosti jen jsem párkrát koukal v dílně přes rameno tak se ptám
Mám taky nějaké šroty v práci ve skříni a třeba bych nějakej rozchodil ... 2 mají jistě COM port.
INPA - co vše umí tento program ? najde problém nebo ruzné čidla, teploty vody oleje a podobně ? umí zapínat a vypínat funkce auta ?
darklord: jo asi to bylo obd, nějaká obyč krabička za velké lové od poláku. Dělal jsem s ní E34 a E39. Z E34ky mě to načetlo tak cca půlku jednotek - pytel, abs, vnitřní el. vybava a to je asi tak vše. Ještě sem s ní mazal olej a check. V e39 to už bylo lepší tam to načetlo i nějaké jednotky motoru a brala i live data.
A pokud tě chápu správně, tak pokud bych vzal některou z těch USB verzí co sem postoval výše tak na tom budu stejně? Tj. načtu abs, bagy apod? A kdybych vzal tu za 15kil co si linkoval tak načtu veškerou el?
paveld: takže ti je ta diag vlastně na nic, bože a musel si mě v té aukci přebíjet
A pokud tě chápu správně, tak pokud bych vzal některou z těch USB verzí co sem postoval výše tak na tom budu stejně? Tj. načtu abs, bagy apod? A kdybych vzal tu za 15kil co si linkoval tak načtu veškerou el?
paveld: takže ti je ta diag vlastně na nic, bože a musel si mě v té aukci přebíjet
-
darklord
INPA - robi to zbeznu diagnostiku, dokaze obcas aktivovat akcne cleny, vycita zavady, vymaze zavady a umi livedata (ovsem hodne casto to ukazuje skorej nezmysly), ovsem balik obsahuje aj dalsie utility napr na kodovanie atd.Filozof píše:DIS - je lepší program k diagnostice novější nebo jak ?
DIS - je to ofiko program (resp OS+program) original od BMW na diagnostiku pomocou GT1 (alebo easydis jeho cracknuta verzia) - ten pouzivam najcastejsie
Tie co si dal hore vypadaju ako VAG kable, ono kazda automobilka ma viac ci menej protokoly odlisne, nejake vycitanie zavad zrejme pojde, livedata tiez, ale niesom si isty ci s tym pojde robit aj kodovanie a ostatne veci. Ono neni OBD ako OBD... Pohladaj v inzercii clena ice.blade, on predava kable rovno pre bmw aj s programami a pripadne rad poradi.aDAm píše:A pokud tě chápu správně, tak pokud bych vzal některou z těch USB verzí co sem postoval výše tak na tom budu stejně? Tj. načtu abs, bagy apod? A kdybych vzal tu za 15kil co si linkoval tak načtu veškerou el?
paveld ak mas M52 tak ti ten kabel bude stacit, mal by si sa dostat do vsetkeho