Zdravím všechny klubáky mám problém koupil jsem novou spojkovou sadu od Sachsu na e39 530d rv 99 protože klouzala od 3 kvaltu ale po výměně klouže znovu akorát až od 4 nevíte někdo čím by to mohlo být??? Děkuji všem za radu
setrvák byl prej jako novej borec co mi to dělal mi říkal že by to mohla být rozežraná ta gumová hadička co vede k hlavním spojk. válcu že tam to jde ale zpět už ne prej to dělávalo u favoritu a felicii na brzdách
Máš tam chip, nebo ejt o origo sw?
Já řeším to samé u e61, spojka hodně málo předimenzovaná, spíš bych řekl konstrukčně na knop, teď ještě dělám pokus s HDS od Feroda, tak uvidíme.
Chiply asi není. Na problém už se asi došlo stará spojka byla sjetá jen z 1/3 cele plochy a majitel předtím stím jezdil asi tak dlouho že do setrváku vydřel dražku která nebyla na první pohled vidět tak zkusím ještě výměnu setrváku a uvidí se...
No mám ji novou (najeto cca 600km) a dnes mi do kopce na 4q při 2000ot a přidáním (né uplně plnej,ale víc než obvykle) auto "zadrnčelo" (takovej ten zvuk,když dostává spojka na prdel) a najednou mě vyletěly otáčky... ještě nemám ani 1000km najeto a tak nevím no...
Když jedu sám a na rovince to při stejným kvaltua otáčkách neudělá..
asi si musí sednout..
U omegy jsem takovej problém neměl,ale zase neměla tolik Nm..
oldaf píše:Nojo, jenže ty už tam máš aspoň 300Ps a 600Nm. To ti to ještě udrží dvouhmota?
300néé ale přes 600Nm tam je.. a dvouhmota je zatím OK.. s těmahle koněma jezdím od září a dvouhmota žádnou chybu nemá..tak bych to chtěl i nechat...ale pokud půjde do kytek,tak vím kam pro jednohmotu jít