já jsem si všiml že při 180ti + cca to stírá opravdu slabě a chtělo by to větší přítlak na sklo.. a hlavně ostřikovače stříkají nízko nedávají to v té rychlosti....
takže to svuj smysl má pokud někdo jezdí často rychle...třeba v DE
Filozof píše:já jsem si všiml že při 180ti + cca to stírá opravdu slabě a chtělo by to větší přítlak na sklo.. a hlavně ostřikovače stříkají nízko nedávají to v té rychlosti....
takže to svuj smysl má pokud někdo jezdí často rychle...třeba v DE
nevím jestli je dobré pálit to při dešti 180 a více
Takovou rychlostí jezdim vyjimečně a stěrače jsem fakt nepotřeboval. Asi fakt jedinně pro němce na nových dobrých pneu, co si to za deště takovou rychlostí dá to má smysl.
Davalo sa to do M30/M60 do urciteho roku myslim. M50 uz to vo vybave nemavali vobec ale kabelaz z nejakeho dovodu ten konektor obsahuje (a myslim ze aj SW grundmodulu, pretoze INPA rada hazde prave onu ADV chybu v aute co ADV/variabilny pritlak nema)
zase sebevrah nejsem abych to tady pálil 180-200 za deště
ikdyž je malej deštík poprchává a jede auto 160-170 cítím že to nestírá stoprocentně jak by mělo..tam se to už začíná lehce zvedat větrem ale jinak jezdím 130-140km/h já jsem klidnej řidič z 98procent
takže by stačilo dokoupit a namontovat a bude to fungovat když se to diagnostikou aktivuje ?
tak ono to asi není potřeba nijak aktivovat. pokud to tam je zapojené a je pro tohle jednotka co bude vyhodnocovat rychlost a podle ní nastavovat ten přítlak tak by to fachčit mělo.