Takze jsem po zime vytahnul E39 a porad to hlasi otevrenej kufr-kam mam sahnout? Klic s DO nefunkcni-baterie? Vetrak jede uplne minimalne-co s tim? DEKUJI
je to sedan,kufr dnes zkusim. ten jezek mne nenapadnul,kdyz pustim odmlzeni okna fouka to vic a kdyz zmacknu MAX vlocku tak vubec, uz jsem se bal ze budu muset lezt do vetraku,DIKY
v přechodu kabeláže mezi kastlí a kufrem jsou kabely, jsou v takové krpaté gumové hadici ... vyndej tu hadici z jedné strany ať vidíš na kabely..... zkontroluj je, můžeš je i ohnout..... jestli bude bužírka dobrá, kabel vevnitř sežraný, přijdeš na to, že se ti zlomí v jednom místě....
na viku kufru vse jinak funguje.draty se zdaji ok.jak se sundava ten dekl kolem zamku?ty dva nyty vedle zamku mam,ale nejde mi oddelat to madlo na zavirani
Možná je to blbost, ale mě s tím kufrem pomohlo pár krát ho otevřít tim čudlíkem z místa řidiče. Pak to přestalo zlobit. Tlačítko max na klimapanelu funguje pouze kdyź je venkovní teplota přes 16 st.C.
Mel jsem sedana a na nem mi to hlasilo taky stale otevreny kufr, plus se spatne doviral... rozebral jsem plasty na kufru a promazal motorek centralu plus to tahlo co k nemu vede k zamku Pak uz vse OK! Tak na to zkus kouknout, nikde to viditelne nedrelo, jen to proste min chodilo.
taky mě kufr hlásí otevřeno + nejde otevřít tlačítek u řidiče ani centrálem na klíči, ještě sem s tím nic nedělal.. ale v blízký době plánuju na to kouknout..
Kufr stále hlásí otevřeno. sundal jsem tapec prohlídnul dráty vše vypadá OK, zámek funguje z kabiny, klíčem i na dálku, zamyká a odemyká. P
oradí někdo?
taky mi to hlasi porad otevreno, navíc to nejde manualne ani otvírat, jde to jen tlačítkem od ridice a tlačítkem na klici. pristi vikend plánuju věnovat servisu, tak kdybych na něco prisel dam vedet....