Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 nivo
-
beny-maser
hodne stesti pri povolovani tech trubek, nechci te desit, ale ja se s nima mazlil pomoci horkovzdusny pistole a velmi citlivyho pristupu k veci asi pul dne. a to nemam zas tak shnilou vrazdu.... takze vopatrne, at to nemenis i s hadicema. jinak pokud sou ty hadice skaredy, tak doporucuju vymenu, precejenom rupla hadice niva dokaze auto bez milosti odstavit.
Já jsem to dělal asi před dvěma roky, měl jsem štěstí, že beny-maser, měl na prodej funkční starší regulátor, za dobrý penízpaveld píše:Začalo mi téct a to dost, jde to na 99% od nivo regulátoru. Je složitý ho vyndat? Předpokládám, že by mělo stačit sundat výfuk a dostanu se k němu.
Druhá otázka - řešil jste někdo zprepasování? Novej je za hodně a použitej koukám nesehnatelnej...
Nepíšeš, rok výroby, ale na kombíku se nemusí vyndavat ani výfuk
- Přílohy
-
- DSC04072.JPG (123.67 KiB) Zobrazeno 805 x
-
- DSC04071.JPG (157.64 KiB) Zobrazeno 805 x
-
- DSC04068.JPG (133.73 KiB) Zobrazeno 805 x
-
- DSC04067.JPG (91.58 KiB) Zobrazeno 805 x
-
beny-maser
-
beny-maser
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Dík za návod. Já mám 530i V8 a takovej přístup jako na fotce cos poslal tam zespodu teda neni - teď nevim jestli tam vadí výfuk nebo nápravnice (ale ta by asi neměla, je podle etk všude stejná), ale je tam odspod stěží něco vidět. Dnes jsem se o něco pokoušel od LZ kola, ale taky je tam přístup na nic. Skončil jsem právě na tom, že jsem si odsunul měch aby tam byl lepší přístup a nejdou mi sundat trubičky. Maji matku něco mezi 9 a 10 klíčem a ani neni moc hranatá jak je orezlá. Abych si ji pilníkem poladil, tak tam taky neni místo, možná kdybych někde našel nějakej minipilníček... dneska jsem to víc vzdal, byla zima a sněžilo
.
Když to jinak nepujde, tak to pujde i s trubičkama, nezkoumal jsem kudy vedou, ale jak to auto znám, tak tam zas bude několik míst kam se nepujde dostat...
Nějak provizorně to řešit nechci, sice to auto mám na prodej, ale nechci aby se to někomu za 2 roky rozbilo.
Když to jinak nepujde, tak to pujde i s trubičkama, nezkoumal jsem kudy vedou, ale jak to auto znám, tak tam zas bude několik míst kam se nepujde dostat...
Nějak provizorně to řešit nechci, sice to auto mám na prodej, ale nechci aby se to někomu za 2 roky rozbilo.
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
taky jsme měli e34 s nivo regulací a museli jsme měnit trubky (byly stejně prorezlé jak na fotkách výše). Kupovat nové trubky je nesmysl, variante trubek v metráži + koupě nářadí a koncovek vyjde na 1/2 než nové trubky v BMW.
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale ty origo trubky nejsou, ne teda všechny, jen jednoduchý úzký trubičky, ale jsou skládaný - maji ještě rozšířený místa. Tohle s tim nářadím na trubky v metráži neudělám, jedinně že bych ty širší části použil z původních trubek a naspojoval to, ale do toho se mi uplně nechce...
Pokud jde o 3 trubky vedoucí do a z regulátoru, je to něco málo přes 1500.-, to bych asi ještě skousnul... to nářadí na trubičky co jsem našel je za podobnou cenu + ještě bych k tomu musel připočíst materiál.
Pokud jde o 3 trubky vedoucí do a z regulátoru, je to něco málo přes 1500.-, to bych asi ještě skousnul... to nářadí na trubičky co jsem našel je za podobnou cenu + ještě bych k tomu musel připočíst materiál.
-
beny-maser
Tomu téčku ani po dvaceti letech nic není, je kvalitní, já jsem neměl čas takpaveld píše:Ještě to nemám uplně rozebraný, ale vypadá to, že ty hadico-trubky vyndám v pořádku. Na výměnu budou jen obyčejný trubičky a ty stoje kolem 100.-/kus origo a pro jistotu i Tčko.
jsem tam dal ze Škodovky
- Přílohy
-
- tecko.JPG (160.19 KiB) Zobrazeno 273 x
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Tak omyl, ty hadico trubky v pořádku nemám, jedna z nich teče, další dvě vypadaji podobně ale netečou, ale asi bude lepší vyměnit všechny. Máte někdo tip kde je nechat vyrobit?
Pak se ještě zeptám, zda nemáte někdo fígl jak dostat dolu držáčky vedení trubiček. Je tam křížová hlava a tou nehnu ani náhodou. Když víc zaberu, tak se akorát ničí...
Pak se ještě zeptám, zda nemáte někdo fígl jak dostat dolu držáčky vedení trubiček. Je tam křížová hlava a tou nehnu ani náhodou. Když víc zaberu, tak se akorát ničí...