Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kryci plech brzdy
-
Mě to taky rachtalo a stačilo to jen trošku upravit flexou a plech tam jinak normálně nechat. Záleží jak moc ho máš v prdeli. Původně jsem ho chtěl taky vyhodit, protože mě tam sral už docela dlouho, ale pak jsem ho jen trošku obřízl aby nerachtal a od tý doby v klidu. Ale znám i lidi, co ho nemaj vůbec a taky zatim v pohodě.
- cmelak
Přesně tohle jsem taky řešil a ty štíty jsem vyhodil, ale neměl jsem to dělat, v žádným případě tohle nedoporučuju, už jen kvůli bezpečnosti za deště když na to dupnete tak než to začne pořádně brzdit trvá to tak o 1−2 vteřiny déle. Už jsem měl kvůli tomu na dálnici párkrát naděláno v kalhotech když potřebujete hned zabrzdit tak ta 1−2 vteřiny je docela dlouhá doba.
Chystám se teď koupit origo nový, blbý je jenom to že se musí kvůli tomu sundavat ložisko a povytáhnout phersna abyste se k jednomu šroubu vůbec dostali.
Chystám se teď koupit origo nový, blbý je jenom to že se musí kvůli tomu sundavat ložisko a povytáhnout phersna abyste se k jednomu šroubu vůbec dostali.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD