Zdravím, pořád se seznamuju s vozem a potřebuju poradit.
1)
Jak poznám, že je tlačítko ASC aktivní nebo deaktiv. ?
Jelikož když ho mačkám nikde se nic neukazuje ani neidikuje.
2)
Mám na volantu ovladaní tempomatu - když zmáčknu tlačítko tak se mi tempomat zapne - zobrazí se na palubce zelený symbol.
Jenže tím to končí, tempomat nejde zaseknout na zvolené rychlosti, ani jinak korigovat. Pozte jen ON/OFF
3) ten samý problém mam stlačítkem vedle volantu - vypadá to jako symbol ohledně brzd, jaká je jeho funkce ? Stahuju manual -ale mam jen připojení přes mobil.
Díky za odpovědi.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 530 D 99 ASC tlačítko a tempomat
1) Když ti svítí tenhle symbol mezi budíkama, tak je ASC vyplý. Pokud svítí pořád, i když mačkáš tlačítko, tak je ASC nefunkční ( http://goo.gl/qsK1x )
2)Tempomat nejdřív zapneš tlačítkem On/Off - rozsvítí se ti zelenej symbol a potom zmákneš + nebo - a drží staovenou rychlost. Vypneš to buď brzdou, spojkou nebo tlačíkem On/Off. Pak je tam ještě jedno tlačítko se stejným symbolem jako na budíkách a to zmákneš, když chceš vyvolat z paměti uloženou rychlost.
2)Tempomat nejdřív zapneš tlačítkem On/Off - rozsvítí se ti zelenej symbol a potom zmákneš + nebo - a drží staovenou rychlost. Vypneš to buď brzdou, spojkou nebo tlačíkem On/Off. Pak je tam ještě jedno tlačítko se stejným symbolem jako na budíkách a to zmákneš, když chceš vyvolat z paměti uloženou rychlost.
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Když vypneš ASC tak se má rozsvítit uprostřed na přístrojovce taková oranžová značka, to poznáš.
Tempomat musíš zapnout a pak zajistit rychlost tlačítkem se znakem tachometru se šipkou a dát +
Nejsem si jistý co myslíš tím tlačítkem vedle volantu. Trochu popiš.
Tempomat musíš zapnout a pak zajistit rychlost tlačítkem se znakem tachometru se šipkou a dát +
Nejsem si jistý co myslíš tím tlačítkem vedle volantu. Trochu popiš.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
1) musím se podívat, jetsli mi vůbec to tlačítko funguje, mám pocit, že se na palubce ni nezobrazí v žádné poloze..
2) ano tak jsme zvyklí i z jiných vozů na funkčnost Tempomatu, ale asi bude něco špatně, jelikož to nedrží vybranou rychlost.
3) zjistil jsem, že s ejedná o tlačítko kontroly vzduchu v pneu.
2) ano tak jsme zvyklí i z jiných vozů na funkčnost Tempomatu, ale asi bude něco špatně, jelikož to nedrží vybranou rychlost.
3) zjistil jsem, že s ejedná o tlačítko kontroly vzduchu v pneu.
Tak všechny pojistky bylo OK.
Takže musím sehnat někde v okolí KOL diagnostiku na BMW 530D 99.
Jelikož mě nefunguje ON/OFF ASC, to samé temomat, nezaskene rychlost.
A kdoví co se ještě objeví.
Ještě jsem zjistil, že mam otevírací zadní okno, které nejde oetvřit. Pojistka je OK.
Takže asi ten váleček s perkem netvoří okruh - nedaří se mi ten plast. sundat.
když zmačknu to čidlo, vystříkne z toho voda...
Takže musím sehnat někde v okolí KOL diagnostiku na BMW 530D 99.
Jelikož mě nefunguje ON/OFF ASC, to samé temomat, nezaskene rychlost.
A kdoví co se ještě objeví.
Ještě jsem zjistil, že mam otevírací zadní okno, které nejde oetvřit. Pojistka je OK.
Takže asi ten váleček s perkem netvoří okruh - nedaří se mi ten plast. sundat.
když zmačknu to čidlo, vystříkne z toho voda...