Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
2,8 man.převodovka problém za studena
-
- Filozof
- Klubové ID: 1044
kluci mě to začlo dělat po výměně spojky ...volal jsem mechanikovi nasranej co se děje že nemužu ku..va vubec zařadit ...byl jsem z toho naprášky ... prvních 5-10min to šlo vždy ztuha a hlavně v mrazech to byla katastrofa....
Bylo mi řečeno že to jsou synchrony - olej v prevodovce je novej a spojka taky takže jen synchrony...
No bylo to špatné a někdy horší jindy lepší ale pomalu se to vytratilo ... ted to moc nepozoruji ale je pravda že jsem si hrál a čistil kolem převodovky v interieru a pootočil lehce kulisou tyče řadičky a řadí to mnohem líp ... nevim zda je to tím ale velké zlepšení...
Bylo mi řečeno že to jsou synchrony - olej v prevodovce je novej a spojka taky takže jen synchrony...
No bylo to špatné a někdy horší jindy lepší ale pomalu se to vytratilo ... ted to moc nepozoruji ale je pravda že jsem si hrál a čistil kolem převodovky v interieru a pootočil lehce kulisou tyče řadičky a řadí to mnohem líp ... nevim zda je to tím ale velké zlepšení...
Taky tak, mam 2.0. Ale u mě to spíš neni problém zimy, jako když s autem delší dobu nejedu. Když jedu znova do tejdne, tak je to v pohodě, ale jak dýl stojí, tak je pak problém tam narvat jedničku, asi než se všechno promaže. Jediný, co mě napadá, že prostě olej steče do vany, a potom to tam rvu nasucho. Výměna oleje za originál BMW to nevyřešila...
-
- Filozof
negarantuji že se to zlepší aby sis něco nepodělal ...bylo to jen velice malinko ...aby mě tady pak někdo nekřižoval ....je pravda že pak jsem řadil jedním prstem jak v novém autě ...a kulil jsem oči jakto že mi to řadí tak lehce a krásně ...blackend91 píše:ja mam obcas rozjezdy - zaradit 3-2-1 a jedu, nez se to ohreje .. zkusim pootocit kulisou tyce radicky, diky za typ
ne že si někdo něco poděláte na autě a přijdete mi to omlátit o hlavu

-
- Filozof
našel jsem diskuzi kde toto kluci už před pár lety řešili tak si počtěte...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... %F8azen%ED
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... %F8azen%ED
-
-