Tak jsem to zkoušel, a tapec jsem ze sedaček sundal. Vpravo je prd, jen velká matka 17ka, tu sem sundal ale výsledek je stejnej jak kdybych jí tam nechal, nic se neděje. Vlevo je zase nějaká gumová tkanička, zahákla asi doprstřed sedačky, vůbec nemam páru, k čemu to je, zkoušel jsem za to v rámci možností tahat ale nic. Udělal jsem nějaké fotky, je tam vidět vše popsané, viz odkaz.
https://www.dropbox.com/sh/pwhqra3ok4o4x5t/RS9G9TMoIM
BMW je moje, SPZ: 2U0 7235, VIN: WBAHA91090BL21054, uvedeno do provozu 1.1.1992 fotka:
auto je pojištěno na mne u ČP
https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet;jsessionid=d26dccdc3e09701862947250076b? (a kupodivu ještě i na původního majitele)
auto mi stojí v centru Litoměřic, můžete se mi přijet zasmát, jestli tu někdo bydlíte...
příběh je dost založenej na mojí hlouposti a neštěstí. Začalo to touhle posranou zimou. 34ku se koupil od známýho, co jí dal dohromady z ND z 525i černé barvy (proto mám černé nárazníky a masku). Byla za levnej peníz, vyvařená, pojízdná a má nalítáno 300tkm, tak sem si řek, že jako moje první BMW na začátek akort za ty peníze by to mohlo bejt fajn. Bohužel kámoš nestihl koupit nový žhavičky. Takže jsem přes zimu startoval dost dlouho, obvykle tak minutu, dvě. Dva válce chytly poměrně brzo (a to sem třeba 4x - 8x žhavil) a zbytek se přidal postupně. Naštěstí jsem MĚL dobrou 110 Ah baterku, takže to zase takovej problém nebyl. Problém je, že jednou mi zamrzla nafta (i přes aditiva, nafta z OMW, cca -15°C) a já baterku vytřískal točením. Tak jsem jí vyndal... trošku odbočím: mám celkem 4 auta, z toho 2 nemám u sebe ale v rodnym městě trochu dál odsud. Druhý je benzíňák se 45Ah baterkou. No a protože nemam zámky tak jsem do E34ky musel dát nějakou baterku abych mohl zamykat, zatímco nechám nabít tu 110ku. Tak jsem tam teda přehodil tu 40ku aspoň na zamykání a odtáh jsem si baterku k nám do dvora. Schoval jsem si jí důkladně, v zavřenym dvoře, pod igelit hned u dveří k nám do firmy, kde máme autonabíječku. Za dvě hodiny byla v trapu. Přeju tomu debilovi, co mi jí vzal, aby mu spadla 15x na nohy. No problém byl ten, že teď jsem měl dvě auta a jen jednu baterku. Jenže jsem teď to druhý auto už nutně potřeboval, tak jsem se pokoušel pomocí videí naučit, jak vyháčkovat, abych se případně do toho BMW dostal, když bych baterku vyndal a zamknul. No jenže to vůbec nešlo, tak sem si to předpřipravil, kolem špuntu u řidiče sem si udělal provázkem uzel a druhej konec provázku provlík k zrcátku ven. 10x sem si to vyzkoušel timhle způsobem odemknout cvičně, když tam ještě ta baterka byla a vždycky se to povedlo, tak sem jí vyndal, auto zamknul zevnitř růčo a poslední spolujezdcovo dveře jsem zabouch se zamáčklym čudlem. No jenže když sem pak k autu přišel a zatáh za tkaničku, tak mi zůstala v ruce. Skřípla se do dveří až moc blbě... nakonec jsem jí špendlíkem a nimráním vysvobodil a zatáhl... a tentokrát jí vytáhl komplet, bez toho aniž by se čudl zvedl... pak jsem si vzpoměl, že do kufru se dostanu.... a jsem tam kde jsem. Zámky nemám protože originál už byly vypáčený, tak dal kamarád dopředu kliky ze zadních dveří...
EDIT: Jak se dostat pod kapotu? Zespod je tam dost naprd přístup, vidim docela v pohodě na tu část motoru kde jsou svody a turbo, ale ta druhá půlka už je horší... je nějakej postup jak otevřít kapotu zvenčí?