Takže minulý týden vyměněna hlavová opěrka (ještě neuhrazeno cca 5900) na zkoušku a dneska na mě opět vyskočila hláška se závadou bagů,předpínačů atd.. Bude se řešit přehrátí softwaru v autě. Napíšu jak vše dopadlo.talio2 píše:I když jsem podobný scénář očekával, nestalo se tak. Znovu prý zkontrolovali každej kábl, proměřili, pohledově počekovali a opět smazali chybu s tím, že teď to chybu nehlásí. Pokud to zase začne hlásit chybu tak je error v hlavové opěrce, která origo stojí 4700Kč. Tak jsem zvědavej. S autem jsem spokojenej, baví mě a všechno. Jen tohle mě mrzí.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Porucha, bagy,bezp.pásy,předpínače.
Software přehrán, nepomohlo.. teď vyndavají sedačku.. rozebíraj tapec atd.. zase napíšu výsledek, jsem zvědavý na konečnou fakturu a zda to vůbec opraví.talio2 píše:Takže minulý týden vyměněna hlavová opěrka (ještě neuhrazeno cca 5900) na zkoušku a dneska na mě opět vyskočila hláška se závadou bagů,předpínačů atd.. Bude se řešit přehrátí softwaru v autě. Napíšu jak vše dopadlo.talio2 píše:I když jsem podobný scénář očekával, nestalo se tak. Znovu prý zkontrolovali každej kábl, proměřili, pohledově počekovali a opět smazali chybu s tím, že teď to chybu nehlásí. Pokud to zase začne hlásit chybu tak je error v hlavové opěrce, která origo stojí 4700Kč. Tak jsem zvědavej. S autem jsem spokojenej, baví mě a všechno. Jen tohle mě mrzí.
- 
				mareeq1
- Klubové ID: 3062
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem stejný problém na 2004. Ale v Inveltu mi rovnou řekli, že to smazat zkusili ale že to zas vyběhlo, že se toho zbavit nedá jen výmazem. Závada byla na jakémsi odpojovači baterie (asi plusový kabel k baterce a na něm nějaká rachejtle). Řekli si o 8K, tak jsem slušně poděkoval a o 200km dál v prvním autorizáku za hranicema 100E a bylo po problému.

Dečka vyloučena hned první den.mari píše:Dělaj z tebe dobrýho vola, teď ať ti vrátěj prachy za ty nesmysly co ti nahlásily a tys zaplatil. Copak nemaj diagnostiku, aby vyloučili dečku a pak mrkli na předepínač nebo patronu.
Platil jsem zatím jen diagnostiku, nevypadá to, že by byla chyba v hlavový opěrce tak mi dají zase tu původní. Za hodinu zvedám telefon a dám vědět s výsledkem. Sice jsem tu s tím už otravnej, ale třeba se to někomu v budoucnu může hodit.
Hlavová opěrka dána opět původní, vyměněný kábl od sedačky k ŘJ .. zatím žádná hláška a vypadá to nadějně,ťuk ťuk .. zatím je to na zkoušku, pokud to bude OK dojedu si pro fakturu, která světe div se nebude nijak strašná.talio2 píše:Dečka vyloučena hned první den.mari píše:Dělaj z tebe dobrýho vola, teď ať ti vrátěj prachy za ty nesmysly co ti nahlásily a tys zaplatil. Copak nemaj diagnostiku, aby vyloučili dečku a pak mrkli na předepínač nebo patronu.
Platil jsem zatím jen diagnostiku, nevypadá to, že by byla chyba v hlavový opěrce tak mi dají zase tu původní. Za hodinu zvedám telefon a dám vědět s výsledkem. Sice jsem tu s tím už otravnej, ale třeba se to někomu v budoucnu může hodit.
Opět napíšu co a jak.
Takže neverending story pokračuje, před chvílí se to asi po 30km rozsvítilo zase. Mám vztek, v pondělí jim to tam omlátím o hlavu, uvažuji o prodeji auta a navrácení opět (sice o třídu níž) ale k VW, který mě nikdy nezlobil..talio2 píše:Hlavová opěrka dána opět původní, vyměněný kábl od sedačky k ŘJ .. zatím žádná hláška a vypadá to nadějně,ťuk ťuk .. zatím je to na zkoušku, pokud to bude OK dojedu si pro fakturu, která světe div se nebude nijak strašná.talio2 píše:Dečka vyloučena hned první den.mari píše:Dělaj z tebe dobrýho vola, teď ať ti vrátěj prachy za ty nesmysly co ti nahlásily a tys zaplatil. Copak nemaj diagnostiku, aby vyloučili dečku a pak mrkli na předepínač nebo patronu.
Opět napíšu co a jak.
opět napíšu co a jak..
Připomínám jen, že je to stále v řešení s autorizovaným servisem. Tam by si ..podle mě.. s problémem měli poradit. Ale oni si asi rady nevědí. Nemám kde to řešit jinak a nějakýmu radioamatérovi to kuchtit nenechám.matiz píše:Bez protokolu z ISTA ti nikdo nerekne ani prd. Ale je to problem, vem si ze zavada neni trvala, objevuje se sporadicky a muze a bude to delat jeden jedinny kontakt nekde. Kdekoliv -))
Takže autorizovaný servis ACR Auto CB si neví rady, zítra se na auto přijede podívat chlapík z fabriky.. mé znechucení autem a situací roste.. horší je, že auto je to jinak parádní..talio2 píše:Takže neverending story pokračuje, před chvílí se to asi po 30km rozsvítilo zase. Mám vztek, v pondělí jim to tam omlátím o hlavu, uvažuji o prodeji auta a navrácení opět (sice o třídu níž) ale k VW, který mě nikdy nezlobil..talio2 píše:Hlavová opěrka dána opět původní, vyměněný kábl od sedačky k ŘJ .. zatím žádná hláška a vypadá to nadějně,ťuk ťuk .. zatím je to na zkoušku, pokud to bude OK dojedu si pro fakturu, která světe div se nebude nijak strašná.talio2 píše: Dečka vyloučena hned první den.
Opět napíšu co a jak.
opět napíšu co a jak..
Vyřešeno v ACR auto. Výměna celé kabeláže od hlavové opěrky až k ŘJ, výměna hlavové opěrky (nový kus).. Chybu dělal nějakým způsobem ťaflej kábl v sedačce. Nakonec jsem platil "jen" výměnu hlavové opěrky 5800,- . Mohl jsem tam zase vrátit tu starou (kterou mám doma), ale už jsem nechtěl, aby se v tom vrtali.

Teda to je story....  Mě to píše stejnou hlášku. Zajel jsem ke snejkovi. Ten to napíchnul a během vteřiny zjistil, že je to čidlo předpínače pásů. Vytažením konektoru u předpínače zjistil, že kabeláž je OK, ale že je vadnej ten předpínač.
 Mě to píše stejnou hlášku. Zajel jsem ke snejkovi. Ten to napíchnul a během vteřiny zjistil, že je to čidlo předpínače pásů. Vytažením konektoru u předpínače zjistil, že kabeláž je OK, ale že je vadnej ten předpínač. 
Divim se, že v autorizáku tápali a nevěděli kde hledat chybu....

Mě to píše stejnou hlášku. Zajel jsem ke snejkovi. Ten to napíchnul a během vteřiny zjistil, že je to čidlo předpínače pásů. Vytažením konektoru u předpínače zjistil, že kabeláž je OK, ale že je vadnej ten předpínač.
 Mě to píše stejnou hlášku. Zajel jsem ke snejkovi. Ten to napíchnul a během vteřiny zjistil, že je to čidlo předpínače pásů. Vytažením konektoru u předpínače zjistil, že kabeláž je OK, ale že je vadnej ten předpínač. Divim se, že v autorizáku tápali a nevěděli kde hledat chybu....
Já se divím, že se ještě divíšTeddy píše:Teda to je story....Mě to píše stejnou hlášku. Zajel jsem ke snejkovi. Ten to napíchnul a během vteřiny zjistil, že je to čidlo předpínače pásů. Vytažením konektoru u předpínače zjistil, že kabeláž je OK, ale že je vadnej ten předpínač.
Divim se, že v autorizáku tápali a nevěděli kde hledat chybu....
 Se Snejkem jsem ještě tu čest neměl, ale myslím, že se taky někdy potkáme
 Se Snejkem jsem ještě tu čest neměl, ale myslím, že se taky někdy potkáme  ) .. i když snad až za hoooodně dlouho
) .. i když snad až za hoooodně dlouho