Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 manuální převodovka
Ahoj,
občas se mi stává, že řadící páka mi zústane jakoby pod pětkou a ne pod trojkou, jakoby to pravý péro co zajišťuje její polohu na středu vypadlo a já pak řadim třeba 1,2,5, protože pětka je od sebe. Někdo mi řikal, že problém je ve skříni, má někdo podobný problém ? Dá se to vyřešit za nějaký rozumný koruny ? díky
Kuba
občas se mi stává, že řadící páka mi zústane jakoby pod pětkou a ne pod trojkou, jakoby to pravý péro co zajišťuje její polohu na středu vypadlo a já pak řadim třeba 1,2,5, protože pětka je od sebe. Někdo mi řikal, že problém je ve skříni, má někdo podobný problém ? Dá se to vyřešit za nějaký rozumný koruny ? díky
Kuba
dejv2005 píše:Tak koukám, že je nás víc. Nikdo mi zatím nedal konkrétní odpověď a už jsem to pomalu vzdal. Navíc mi za studena jde špatně řadit (nejvíc 1) a když se auto ohřeje, tak to pomalu přestane. Jsem z toho jelen
Pokial je to problem s q1 /prve km za studena/ napr. razbehnes sa 1q-2q-3q a potom zase zastavis a ide spatne 1q tak to je synchro prevodovky co je neopravitelne ale docela caste u BMW pokial se o prevodovku nestaras - malo oleja a lebo uz stary olej tak synchro sa pokazi a bude to horsie
VYMEN OLEJ sice to bude robit nadalej ale nezhorsi sa to.
Frax píše:Ahoj,
Kuba
Ano problem je v kulise, vymen za dobru a mas pokoj + daj short shift a budes moc spokojny, mal som ten isty problem ked som kupil e39 co mam teraz.
- cmelak
jararak píše:problem je v zaistovacom koliku, usadil sa na nom karbon a pruzinka ho nedokaze pretlacit, treba vybrat koliky, precistit (alebo lepsie vymenit) a poskladat naspet, bohuzial praca na cely den lebo treba dat prevodovku dole ;(
Kdo tohle umí z Prahy?

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD