Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

LED osvětlení interiéru

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
zverbo

#21 Příspěvek od zverbo »

mc-otka píše:nemáte někdo v e60 diodový couvačky něco co pořádně svítí mám ruplou origo
videl som na strance odkud mam diody atd..., ziarovku ktora ma 9diod v kruhu /vysokosvietive/ a v strede ma smerovy halogen

Intenzita ako slnko :D pri cuvani!!!
cmelak
Klubové ID: 2687

#22 Příspěvek od cmelak »

Chci přidat zkušenost s tímto osvětleni SPZ:
Obrázek

Asi před měsícem mi přestalo svítit jedno tohle osvětlení SPZ, po rozborce jsem zjistil, ze je vytopený, zřejmě jezdim moc v dešti :lol: a i když je to pod SPZ, nějak se tam dostala voda a pak už to jen mírně svítilo a blikalo, to druhé LED světlo svítilo pořád stejně, co ale s jedním že :)

Každopádně kdo tohle osvětlení má, ať napíše jak ho má dlouho. Je toho plnej ebay a přemýšlim že bych to koupil znovu, protože to svítilo opravdu hezky, nehřálo se to a nehlásilo chybu, jen to asi trošku netěsnilo, což bych si už teď posychroval
:twisted:
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
zverbo

#23 Příspěvek od zverbo »

Ja mam na osvetlenie SPZ didove sulfidky studena biela za 20kč kus a pohode, chybu to nehlasi, svieti to super pekne, nalavo mam kameru na cuvanie a ta ma takisto diodu a tiez to svieti pekne v tei istej intenzite.
Couloo

#24 Příspěvek od Couloo »

Tak přesně tyhle jsem si do e60 koupil taky a už nikdy více. Po měsíci jedno zesláblo a nějaké diody v něm začaly blikat a tak jsem jeden kus reklamoval. Po dvou měsících začalo dělat to samé zase ta druhá. Opět reklamace a za další 2 mesice začaly blbnout obě !!! Děs a hrůza za 1200 Kč. Nakonec jsem tam dal diodové žárovky 100kč/ks a svítí v pohodě a krásně už rok.

quote="cmelak"]Chci přidat zkušenost s tímto osvětleni SPZ:
Obrázek

Asi před měsícem mi přestalo svítit jedno tohle osvětlení SPZ, po rozborce jsem zjistil, ze je vytopený, zřejmě jezdim moc v dešti :lol: a i když je to pod SPZ, nějak se tam dostala voda a pak už to jen mírně svítilo a blikalo, to druhé LED světlo svítilo pořád stejně, co ale s jedním že :)

Každopádně kdo tohle osvětlení má, ať napíše jak ho má dlouho. Je toho plnej ebay a přemýšlim že bych to koupil znovu, protože to svítilo opravdu hezky, nehřálo se to a nehlásilo chybu, jen to asi trošku netěsnilo, což bych si už teď posychroval
:twisted:[/quote]
zverbo

#25 Příspěvek od zverbo »

Na prvej e39 som ich mal boli z BMWstyling.cz a prestali svietit v zime mali asi 3mesiace, potom som ich nahradil povodnymi lampicakami a donich dal diodove sulfidky a je to k nezaplateniu, robim to tak doteraz, aj manzelke som to vymenil v e46ke.
Odpovědět