Máme doma 535 najeto 118tkm a zlobí převodovka zrovna( je to pry jen o diagnostice ) minulej týden jsem měnil silentbloky motoru jsou tam úplne jiné než v 530 a novy setrvacnik
tak bral jsem to z pohledu motoru a jeho spolehlivosti,to kolik vydrží vetší brzdy apod.myslím zakladatele asi moc nezajímá,možná se ale mýlím.Každopádně asi to bude o fous vychatnější než 530d,lepší výf.svody,tuším že je použitá i jiná slitina na blok motoru,převodovka je lépe dimenzovaná na danný výkon apod
Dlouhodobá spotřeba je na PC 8,7l jezdím tak nějak normálně.když se chci svézt svezu se.jinak oproti 3,0d je to úplně něco jiného nééé že je tam jedno malý turbo navíc.jinej kroťák všechno je jinde.Proč to asi nedělají s manualem?Protože by to spojka nepokousala.Opravdu jen dobrý skušenosti.
ty woe vy ste jak telata fakt,je mi jasný že výkonově je to někde jinde,na to se tu ale nikdo neptal,spolehlivost bude na stejné úrovni jako 530d...vy rozumbradové s 535d,koukněte se do ETK a zijstíte ty obrovské rozdíly v konstrukci motoru
535d je stejně spolehliva nebo ještě spolehllivější než 530d.
ale furt je to nafta a furt v kastli s celkem dost vrozenyma vadama.
ale na to že to je nafta je ten motor baječnej.
to:Hartge120d
od kdy je v 535d setrvačník. Tyhle auta se dělaly jen ve spojení s automatem. Co jste tomu autu provedli, že musíte měnit silentbloky motoru po 118tkm. Víš když si takový příspěvek přečtu tak vždycky pochybuji o jeho věrohodnosti. Pokud máš doma 535d v manuálu tak se omlouvám ale ani ETK nenabízí manuál.
Jinak 535d servisy vychvalují jako jeden z nejpovedenějších dieslů.
Ono i u auta s automatickou převodovkou je něco, co by se dalo nazvat setrvačníkem. Do něčeho se startér opírat musí. Ale je pravda, že některý automaty setrvačník vůbec nemaji.
to není setrvačník ale oběžné kolo,
setrvačník jed od slova setrvat, něco co má držet energii svou rotací, to bys pak mohl říkat že je setrvačník přední řemenice na klice, nebo altík apod.
setrvačník se bere od určité energie.