Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 525i - divný zvuk - servo?
-
e155
- Klubové ID: 3041
Chci se zeptat. Moje E39 začala po nastartování divné hučet a do toho se ozýval pravidelný klepavý zvuk. Otáčky se držely v normě, žádné kolísání. Nepŕišlo mi, že by to dělal motor, ale jistý si nejsem. Akorát když jsem potočil volantem do stran, tak se to zesilovalo, když jsem ho vrátil zpět, tak to sláblo. Stejné tak když jsem lehce polechtal plyn tak to bylo hlasitějśí. Když jsem se rozjel, tak to pár metrů ještě dělalo a pak už nic. Je to cca týden a nezopakovalo se to. Může čerpadlo serva vydávat takové zvuky? Když se zvednou otáčky motoru, má to néjaký vliv na servo pumpu? Nebo je možný nějaký větší průser?
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
tohle se mi líbí
je to nejspíš odcházející servopumpa, kontroluj olej (ATF) a dokud neodejde, tak neřeš nebo ji vyměň rovnou, taky se ale může stát, že to časem přestane a nebo to zase za tepla bude ok, takže já bych čekal a neměnil
no hádej když je to na stejným řemenu jako klika motoru,e155 píše:... Když se zvednou otáčky motoru, má to néjaký vliv na servo pumpu ..
je to nejspíš odcházející servopumpa, kontroluj olej (ATF) a dokud neodejde, tak neřeš nebo ji vyměň rovnou, taky se ale může stát, že to časem přestane a nebo to zase za tepla bude ok, takže já bych čekal a neměnil
-
kubikula420
- Kontaktovat uživatele:
-
kubikula420
- Kontaktovat uživatele:
PRi sirokem zaberu rejdu, me v motoru huci, pravdepodobne to bude servo.
Do banky s napisem ATF oil jsem koukal, kapalina je do pulky ani rysek u vicka se nedotyka rekl bych. Je nutne ji nejak menit celou nebo staci dolit? Kdyz dolit poradi nekdo presne cim?
Dekuji za radu.
Edit: muze to byt tento : Spirax S2 ATF AX - 1 litr,
"původní název Donax Dextron II D"
Ropný převodový olej určený pro automatické převodovky,
posilovače řízení a některé další hydraulické systémy.
DEXRON IID
Do banky s napisem ATF oil jsem koukal, kapalina je do pulky ani rysek u vicka se nedotyka rekl bych. Je nutne ji nejak menit celou nebo staci dolit? Kdyz dolit poradi nekdo presne cim?
Dekuji za radu.
Edit: muze to byt tento : Spirax S2 ATF AX - 1 litr,
"původní název Donax Dextron II D"
Ropný převodový olej určený pro automatické převodovky,
posilovače řízení a některé další hydraulické systémy.
DEXRON IID