Filozof píše:Jde mi jen ze zvědavosti jakej tam je rozdíl když to jede na 275/40 R19 a na klasických standartních pneu…
Tak ono se to blbě porovnává, protože 7er nebo 6er nikdy na "standardních" pneu nebyly obuté, všechno jsou relativně divoké rozměry ;) Já mam třeba na 645Ci předek 245/40R19 a zadek 275/35R19 a tam spíš rozdíl (spotřeba, komfort) dělá letní vs. zimní obutí. V zimě je to fakt za trest, tvrdé, nepřesné, navíc o skoro 2L vyšší spotřeba…
bbeavis píše:Ale pokud tady chcete komfort poridte si mercedes.
Můžu potvrdit ;) Mam tady dvě podobná auta vedle sebe ve skoro stejném rozměru (jen to AMG má asi o 10mm širší předek) a v Mercedesu to je jak sedět na gauči v obýváku a hrát před sebou na televizi GranTurismo na PlayStationu… prostě netušíte co se pod vámi děje ;) Pro někoho plus, pro mě dost velký mínus…
Marda píše:A v 6er nemám ani místo na rezervu, lepící sady se bojím, nikdy jsem ji naštěstí nemusel použít...
Upřímně, co přežije runflat, to spraví i dobrá gelová sada. Bohužel většina mých defektů je taková, že všechen gel vytek ven, ale ani RFT by to nedala…
Prostě když vám Rumunský gang prořízne na R35 gumu, tak prostě bez rezervy == odtahovka, runflaty nerunflaty ;[