Tak majitel, kterej by to auto koupil by měl alespoň novej startér novou baterku nový žhavičky filtry atd....Ale určitě nemám důvod prodávat svoje auto!!!!
A ještě k tomu že x dalších TDS startuje, tak kde je zbylejch y TDS který nestartujou a stojí někde v garáži nebo u baráku. Sem na klub taky nechodí každej majitel, kterej má TDS. A to jako že já bych autu nedopřával to co nepotřebuje ? Filtr dostalo novej žhavičky taky baterku taky a jediný co tak byla ta letní nafta taky 14dní kvůli tomu autem nejezdím. Čerpadlo je taky ok. A nemám důvod bastlit svoje auto radši nebudu jezdit než abych jezdil s omotanejma vstřikama topnym drátem. Ale koukni se jen sem na bmwklub.cz kolik je zde nově založenejch témat tds zima a nestartuje...
Jinak bych rád věděl co ještě dalšího se teda podle tebe dá odpálit

startér bude funglovka tak co můžu ještě odpálit ? Třeba kabely ?

Když sem jen chodíš odepisovat stylem že mi vyčítáš to že se snažím vyřešit problém jak to nastartovat tak nemám důvod na tvoje příspěvky nějak reagovat.
Ještě k těm drátům ani v jednom příspěvku jsem sem nenapsal že bych to do auta chtěl nainstalovat. Nejdřív jsem se na to šel poptat ale jak jsem psal o pár příspěvků dříve při 12V roste rapdině proud a tim roste i teplota toho topnýho drátu!
A ještě jedna věc, jsem elektrikář a věci ohledně elektriky v autě jsem schopnej si pohlídat, takže i kdybych něco takovýho měl nainstalovanýho na motoru tak určitě neshořim
PS: dík za radu že s čerpadlem nic neudělám když budu sát naftu proti němu