hodně štěstí, musíš vytáhnout komplet celou palubku,
takže začneš lišty optarně podebrat, pak středový panel (obyčejné rádio se sundává kouzlem a to, vytáheš kolík hlasitosti, pak vemeš imbus, zasuneš kam patří a otočíš protisměru hodinových ručiček), pak spodek palubky, budíky, vrch palubky a jsi u boxu topení je to nahoře a to už najdeš,
dát to vše zpět tak aby to nevrzalo je větší sranda, ale dá se to zvládnout
Nejak som sa doftipil že to bude proces porodu votrelca!
Inak mam jednu pracovnu e39 a dnes som siel z haly a vsetko OK, /vonku -10/ prisiel som domou najedol som a za 15min. som sadol do auta a už to nefungovalo, kurit kuri pekne ale ventilator ani hovno, ani ked pustim kvazi vyhrev predneho skla tak vajca nic a navise sa mi rosia skla ako ku.va
JOJO to sem hned vcera vymnenil taky mne to napadlo ale vajca a to mam tych odporou asi osem mozno je zli ale ked som nahodil ten novy tak sa mi okna zacali mlžit ako ku.va ale potom som už isiel do Prahy /na osobnej e39/ a nestihol som to dalej riesit ale dnes tak alebo tak idem nato - pracovnu e39 potrebujem kazdy den.
Tak bohajeho makacka na 2hodinky ale už topim ten zmrd ma v sebe nejake kolecko ktore odpadlo - vsetko sa tocilo pekne ale to kolečko-prevod sa ulomilo a zbohom fukanie.