Zdravím pánové,
potřeboval bych ještě radu ohledně předovové skříně řízení. Mám v řízení vůli skoro 1/4 volantu a když zahejbu ve vzduchu s kolama tam mi to lítá v té skříni. Je tam nějaké futro, které by šlo opravit/vyrobit a nebo se musí měnit celá ta skříň? Měl s tím už někdo zkušenosti popřípadně má jí někdo doma? ... je to motor 525i 141kW bez Vanosu, r.v. 1990. Díky za pomoc
A ještě prosím jedna rada, za boha nemůžu najít další pojistkovku, ta v motoru je jasná, ale druhá?
pokud nemaš skladaci zadni sedak tak spodek(stejně tak opěradlo) jsou jen nacvakly http://www.youtube.com/watch?v=Dcv3WrlnLvE pokud maš skladaci tak mezi sedadlem a opěradlem nahmataš poutko kterym sedačku zvedneš
ARMAN píše:pokud nemaš skladaci zadni sedak tak spodek(stejně tak opěradlo) jsou jen nacvakly http://www.youtube.com/watch?v=Dcv3WrlnLvE pokud maš skladaci tak mezi sedadlem a opěradlem nahmataš poutko kterym sedačku zvedneš
Super návod díky, teďka teprve s BMW zjišťuju, jakej jsem na ty auta antitalent asi
s tím řízením, je tam seřizovací šroub nahoře, povolíš matku a zvolna dotahuješ jak kdysi na škodě 120 stejný systém nesmíš to přehnat jinak ti pujde řízení ztuha
ljakubicka píše:s tím řízením, je tam seřizovací šroub nahoře, povolíš matku a zvolna dotahuješ jak kdysi na škodě 120 stejný systém nesmíš to přehnat jinak ti pujde řízení ztuha
To jsem už taky někde dočetl, ale vůle se tím prej srovná fakt nepatrně, je to spíš kosmetická úprava a znám lidi, kterým to třeba 100km fungovalo a pak se jim kouslo řízení, což jaksi není zrovna moje touha
o tom že by se to kouslo jsem ještě neslyšel, ale mi to pomohlo a volant mi chodil +- 6cm ted už chodi asi 1cm a neřeším to fakt to zkus nic tím nezkazíš nejak si to třeba poznač a když to bude na prd tak to vrať zpátky...
Tiez mam taky obrovsku volu!
Mechanik sa uz hral aj s tym srobom ale je to este horsie.
Zohnal som si cely domcek riadenia ktory nema volu ! Je to asi najucnejsie riesenie.
Pozor ale zistit si ci mas servotronik alebo nie aby si kupil take iste. Mal by tam pasovat domcek zo vsetkych benzinakou (520 520 530 535 540)