Momentálně mám v autě budíky z automatu, nejde mi kvůli tomu DSC, nekomunikujou s MID panelem uprostřed, a co mě štve nejvíc,tak se nedostanu k ovládání webasta.
Nejlépe někdo na Vysočině.
Odstranis aj neodstranis. To auto by muselo mat presne taku istu vybavu ako to tvoje, aby vsetko fungovalo. Ale tak ci tak, bude v nich ine VIN cislo a bude ti svietit manipulacny bod. Navyse km budu ine a tie nejdu prepisat diagnostikou, len ak su nulove, resp menej ako 255km.KamilAC píše:Jinýma funkčníma budíkama z auta se stejnou motorizací a výbavou problém neodstraním?
Budu to spíš řešit opravou těch původních. Každopádně budíky které řeším,byly v opravě u tebe. Dostal jsem je k autu ještě v krabici, s tím že se prej nějak nepovedlo zachránit ty původní,tak jsi mu místo nich poslal tyhlety,úplně čistý. Co se týče pixelů,stav samozřejmě 1A tak jako snad všechny,co jsem od tebe viděl. Akorát jsou asi z automatu,svítí na nich režimy AT a BC hlásí"Getriebenotprogramm". Tak doufám že to půjde sladit.airbone píše:Odstranis aj neodstranis. To auto by muselo mat presne taku istu vybavu ako to tvoje, aby vsetko fungovalo. Ale tak ci tak, bude v nich ine VIN cislo a bude ti svietit manipulacny bod. Navyse km budu ine a tie nejdu prepisat diagnostikou, len ak su nulove, resp menej ako 255km.
To webasto nerozchodis tak ci tak, pretoze predpokladam ze mas len prihrev prekodovany na kurenie aby si ho mohol spustat cez MID. To znamena ze niekto to nakodoval v tvojom aute. Zmena parametrov sa udeje v IHKA jednotka, ale aj v budikoch. To znamena ze ak das budiky z auta kde toto nakodovane nebolo, tak ti webasto jedoducho nepojde zapnut cez MID, musi sa nakodovat odznova.
Neviem co mas presne na mysli, pretoze nepamatam si vsetky opravy, ale raz tu boli budiky z ciech, ktore boli totalne dead Niekto sa na nich pokusal prestavit kilometre. Zakladna doska bola znicena a elektronicky nereagovala. Este stale ju mam kdesi zahodenu. Chcel som vytiahnut udaje z pamate, ale cela pamat mala v sebe ulozeny nejaky blud, jej obsah bol poskodeny, takze sa z nej nedalo vycitat nic. Potom som pripravoval nejake ine budiky namiesto nich, pretoze som mal jedne s takmer identickym cislom dielu a mali tie iste proporcie (sw verzia, hw verzia apd). Ak su uplne ciste a s 0km, tak sa musia nakodovat. Spravi ti to hocikto kto ma DIS v44, je to otazka 5 minut. Staci ich nahodit do auta a nakodovat ako vymenene budiky. System si bude pytat ci su v aute povodne budiky, ale treba zvolit ze niesu k dispozicii a potom nakodovat tieto. DIS vycita VIN kod z LCM a aj pocet km a zapise to vsetko do budikov a nasledne ich nakodouje podla vybavy auta automaticky a je hotovoKamilAC píše:Budu to spíš řešit opravou těch původních. Každopádně budíky které řeším,byly v opravě u tebe. Dostal jsem je k autu ještě v krabici, s tím že se prej nějak nepovedlo zachránit ty původní,tak jsi mu místo nich poslal tyhlety,úplně čistý. Co se týče pixelů,stav samozřejmě 1A tak jako snad všechny,co jsem od tebe viděl. Akorát jsou asi z automatu,svítí na nich režimy AT a BC hlásí"Getriebenotprogramm". Tak doufám že to půjde sladit.airbone píše:Odstranis aj neodstranis. To auto by muselo mat presne taku istu vybavu ako to tvoje, aby vsetko fungovalo. Ale tak ci tak, bude v nich ine VIN cislo a bude ti svietit manipulacny bod. Navyse km budu ine a tie nejdu prepisat diagnostikou, len ak su nulove, resp menej ako 255km.
To webasto nerozchodis tak ci tak, pretoze predpokladam ze mas len prihrev prekodovany na kurenie aby si ho mohol spustat cez MID. To znamena ze niekto to nakodoval v tvojom aute. Zmena parametrov sa udeje v IHKA jednotka, ale aj v budikoch. To znamena ze ak das budiky z auta kde toto nakodovane nebolo, tak ti webasto jedoducho nepojde zapnut cez MID, musi sa nakodovat odznova.
Dovedeš podle VIN zjistit, jestli mám jen příhřev,nebo plnohodnotný Webasto? Mám GV11443
Nn ja to nebyl ja ti posilal budiky nekdy predloni,auto uz nemam ale funguji doted.airbone píše:Neviem co mas presne na mysli, pretoze nepamatam si vsetky opravy, ale raz tu boli budiky z ciech, ktore boli totalne dead Niekto sa na nich pokusal prestavit kilometre. Zakladna doska bola znicena a elektronicky nereagovala. Este stale ju mam kdesi zahodenu. Chcel som vytiahnut udaje z pamate, ale cela pamat mala v sebe ulozeny nejaky blud, jej obsah bol poskodeny, takze sa z nej nedalo vycitat nic. Potom som pripravoval nejake ine budiky namiesto nich, pretoze som mal jedne s takmer identickym cislom dielu a mali tie iste proporcie (sw verzia, hw verzia apd). Ak su uplne ciste a s 0km, tak sa musia nakodovat. Spravi ti to hocikto kto ma DIS v44, je to otazka 5 minut. Staci ich nahodit do auta a nakodovat ako vymenene budiky. System si bude pytat ci su v aute povodne budiky, ale treba zvolit ze niesu k dispozicii a potom nakodovat tieto. DIS vycita VIN kod z LCM a aj pocet km a zapise to vsetko do budikov a nasledne ich nakodouje podla vybavy auta automaticky a je hotovo
Ale myslim ze to bol niekto iny kto mi ich daval robit, nebol si to ty ze?