Baterku mam asi 2 mesice starou uz druhou ta orvni zacala delat stejny proble po 4 mesicich nevim proc nebo co to muze byt  prosim o nejakou radu nebo zkusenost jestli nekdo mel stejny proble dik vsem
 Baterku mam asi 2 mesice starou uz druhou ta orvni zacala delat stejny proble po 4 mesicich nevim proc nebo co to muze byt  prosim o nejakou radu nebo zkusenost jestli nekdo mel stejny proble dik vsemProzkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	VYBIji se mi baterie PROSIM O RADU
Cus hosi mam bmw e39 530d a mam problem kdyz mi auto stoji zhruba 9 hod. tak se mi vybije baterka a musim ji nakopnout pres kabely   Baterku mam asi 2 mesice starou uz druhou ta orvni zacala delat stejny proble po 4 mesicich nevim proc nebo co to muze byt  prosim o nejakou radu nebo zkusenost jestli nekdo mel stejny proble dik vsem
 Baterku mam asi 2 mesice starou uz druhou ta orvni zacala delat stejny proble po 4 mesicich nevim proc nebo co to muze byt  prosim o nejakou radu nebo zkusenost jestli nekdo mel stejny proble dik vsem

Baterku mam asi 2 mesice starou uz druhou ta orvni zacala delat stejny proble po 4 mesicich nevim proc nebo co to muze byt  prosim o nejakou radu nebo zkusenost jestli nekdo mel stejny proble dik vsem- 
				StepanMatl
- Klubové ID: 2455
- 
				Strosek
- Klubové ID: 2567
Já bych udělal to, že bych postupně vyndaval pojistky a připojoval multimetr - kde by byl odběr, tak po tom bych šel.Hanes08 píše:Cus hosi mam bmw e39 530d a mam problem kdyz mi auto stoji zhruba 9 hod. tak se mi vybije baterka a musim ji nakopnout pres kabelyBaterku mam asi 2 mesice starou uz druhou ta orvni zacala delat stejny proble po 4 mesicich nevim proc nebo co to muze byt prosim o nejakou radu nebo zkusenost jestli nekdo mel stejny proble dik vsem
Může to být jakákoli kravina. Jednomu známému pořád svítilo světlo v kufru - špatný spínač.
- 
				Strosek
- Klubové ID: 2567
Já bych udělal to, že bych postupně vyndaval pojistky a připojoval multimetr - kde by byl odběr, tak po tom bych šel.Hanes08 píše:Cus hosi mam bmw e39 530d a mam problem kdyz mi auto stoji zhruba 9 hod. tak se mi vybije baterka a musim ji nakopnout pres kabelyBaterku mam asi 2 mesice starou uz druhou ta orvni zacala delat stejny proble po 4 mesicich nevim proc nebo co to muze byt prosim o nejakou radu nebo zkusenost jestli nekdo mel stejny proble dik vsem
Může to být jakákoli kravina. Jednomu známému pořád svítilo světlo v kufru - špatný spínač "za děkuju" z vrakáče.
- 
				beny-maser
kluci tak sem jel do autorizováného servisu bmw s tím že mi tam na 100% vyřeší problém s vybíjením.Auto nechali uspat aby zjistili ktérá jednotka se neuspává prý zjistili je to ježek tak sem ho nechal vyměnit zaplatil sem a jel domu.S úsměvem jdu spát že auto šlape jak hodinky.Ráno jedu do práce a v poho jdu s práce.Po nějakých 9hod. je baterie o5 vybitá tak sem to nakopl přes kabely a jel z5 do bmw a prý mi to dela radio tak ho odpojili.Přijel sem domu ráno jdu k autu a o5 vybitá.Baterie je good takže sem tam hned volal a oni ze mam zase přijet ale až za 5 dni kurna auto uz mělo šapat jak hodinky sem zklamaný jel sem schválně do autorizovaného servisu ať to mám 100% a ono hovno  sem z auta v prdeli kurva.Nevíte co by to mohlo byt thx za odpověď pokud někdo odpoví
 sem z auta v prdeli kurva.Nevíte co by to mohlo byt thx za odpověď pokud někdo odpoví

sem z auta v prdeli kurva.Nevíte co by to mohlo byt thx za odpověď pokud někdo odpoví
 sem z auta v prdeli kurva.Nevíte co by to mohlo byt thx za odpověď pokud někdo odpoví- 
				StepanMatl
- Klubové ID: 2455
Jen ze zvědavosti....
Budeš pak po tom servisu požadovat vrácení nějakých peněz? Jak píšeš rádiem to evidentně nebylo a ježek je otázkou. Jinak v autorizáku tě jen pozdraví na recepci a seš o litr lehčí. Tak jestli si taky za tu práci nějak ručí.
 Tak jestli si taky za tu práci nějak ručí.
Já už do autorizáku nejezdim. Dělaji tam dost často smrkáči co o autech nic neví. Připojí kabel a co jim řekne diagnostika to vymění. Víc neřeší. Většinou je ale problém v kontaktech, v čidlech a podobných drobnostech.
Určitě ale nejsou všichni stejní!!

Budeš pak po tom servisu požadovat vrácení nějakých peněz? Jak píšeš rádiem to evidentně nebylo a ježek je otázkou. Jinak v autorizáku tě jen pozdraví na recepci a seš o litr lehčí.
 Tak jestli si taky za tu práci nějak ručí.
 Tak jestli si taky za tu práci nějak ručí.Já už do autorizáku nejezdim. Dělaji tam dost často smrkáči co o autech nic neví. Připojí kabel a co jim řekne diagnostika to vymění. Víc neřeší. Většinou je ale problém v kontaktech, v čidlech a podobných drobnostech.
Určitě ale nejsou všichni stejní!!
Jo, jinak k tématu.... Baterku připoj přes ampérmetr, nech auto usnout a pak postupně tahej pojistky. To je nejjistější a nepotřebuješ servis.
Já mam taky v autě obyč baterku za 2.500,- a zatim šlape. Mimochodem koupil jsem jí taky kvůli špatně diagnostikovaný závadě v autorizáku (INVELT). Ta stará (údajně vadná) pořád vesele točí třílitrem v lodi.

Já mam taky v autě obyč baterku za 2.500,- a zatim šlape. Mimochodem koupil jsem jí taky kvůli špatně diagnostikovaný závadě v autorizáku (INVELT). Ta stará (údajně vadná) pořád vesele točí třílitrem v lodi.