Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

světla E60 E61 nastavení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
01mira01

#1 Příspěvek od 01mira01 »

Ahoj, hledám, ale nenacházím. Dá se nastavit aby se při odemknutí i při zamknutí po nějakou dobu rozsvítily parkovačky? Pokud chcípnu auto zhasnou xenony a stále svítí parkovačky. Ovšem jak otevřu dveře tak to zhasne. Nedalo by se nějak nastavit aby to zhaslo třeba minutu po zavření dveří nebo při odemčení auta? Rovnou s rozsvícením vnitřního osvětlení.
Díky
caknakis

#2 Příspěvek od caknakis »

jestli to jde diagem, tak to bude muset napsat někdo jiný, ale 100% to půjde modulem elight, tam se můžeš se světlama vyblbnout do sytosti.

http://www.car-solution.de/portal/beginn_high_light.php
Eks

#3 Příspěvek od Eks »

Tak u mě to je tak. Když auto otevřu dálkou, tak se rozsvítí jen diody v zrcátkách a světlo v kabině (uvítací). Když zamknu dálkou vše zhasíná asi do 3 sekund. Co si pamatuji tak jsem přes idrive nastavil to, že když vytáhnu klíček (mýdlo) a dám dálkovou houkačku, tak po zamknutí svítí ještě 20 sekund. To se tam dá nastavit v nějakém časovém rozpětí.
Eks
Teddy

#4 Příspěvek od Teddy »

Taky mě trochu mrzí to, že funkce go home není to co znám z koktávky. Tam když jsem odemkl auto tak se rozsvítily světla. No a když jsem zamkl, tak mi chvilku ještě svítily na cestu.
V bavu mi svítí jen parkovačky, a to jen do doby než otevřu dveře.... :roll:
xjr

#5 Příspěvek od xjr »

zapneš si to páčkou,dej jako světelnou houkačku a světla rozsvítí,za chvíli zase zhasnou.Interval jde změnit v BC
rooc

#6 Příspěvek od rooc »

xjr píše:zapneš si to páčkou,dej jako světelnou houkačku a světla rozsvítí,za chvíli zase zhasnou.Interval jde změnit v BC

nechápu co je myšlemno světelnou houkačkou
Pavel525

#7 Příspěvek od Pavel525 »

xjr píše:zapneš si to páčkou,dej jako světelnou houkačku a světla rozsvítí,za chvíli zase zhasnou.Interval jde změnit v BC

Taky mě to zajímá. Pochopil jsem to tak, že když přijedu a chcípnu auto, dám světelnou houkačku ( neboli bliknu dálkovýma), vytahnu klíček a auto bude svítit tu chvilku dál?
Rider23

#8 Příspěvek od Rider23 »

Pavel525 píše:

Taky mě to zajímá. Pochopil jsem to tak, že když přijedu a chcípnu auto, dám světelnou houkačku ( neboli bliknu dálkovýma), vytahnu klíček a auto bude svítit tu chvilku dál?

Jo chápeš to správně, já zas nechápu jak někdo nemůže vědět, co je to světelná houkačka... Byť je to přežitek z kdysi, ale mně je 25 a vím to, koneckonců nás to učili v autoškole, ne ;)... Berte s nadhledem pls :-) ;-)
Odpovědět