Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ABS +couvaci senzory e39 530d
-
maly
- Kontaktovat uživatele:
zdarec mam dotaz pocem mam jit kdyz mi nejde ABS spodreba mi nedrzi pamet a nejde mi tachometr cidlo leveho zadniho kola je nove popripade nejaka rada jak to premerit to cidlo (cidla vsechny) nebo nejaka kostra atd. predem diky + jeste mi nejdou nefungujou couvaci senzory jednou mi piskaji a nekdy sou hluche pri zarazeni spatecky a kdyz se jakekoli cidlo zaslepi nerve to predem diky za rady
-
maly
- Kontaktovat uživatele:
cidlo by melo byt primo VDO nekupoval sem zadnu smecku stalo tusim 2500kca jinak za ty couvaci senzory diky dneska poslechnubmw750 píše:A u tech cidel staci zaradit zpatecku,jit dozadu a poslouchat,ktere cidla PDC budou tikat-to,ktere netika je spatne a musi se vymenit.Pokud nejde jedno-nefunguje PDC vubec.
-
maly
- Kontaktovat uživatele:
ano jednotka mi konci 001 zapomel sem tam napsat v ostrave v sotei je nejak dokazou opravit ze uz se nikdy nepokazi vymeni se jenom nejaka dioda pry jak sme to promerovali (kamos v praci el.)tak nani nezjistil zadnou zavadu muze to byt popripade nejaky drat uklepany nebo spaleny nevim ani kudy presne vedou mam bawo poprve dikykorado píše:to ABS môže mať súvis aj s riadiacou jednotkou. Ak Ti končí číslom 001 je to vysoko pravdepodobné
-
maly
- Kontaktovat uživatele:
tyjo to cidlo ted nevim jakou ma znacku ale jeste sem si vzpomel ze kdyz bylo vlhko tak mi to nejakou dobu slo pak sem sumdal znovu to cidlo atd. a uz to nejde ani za vlhka a mokra jak to slo aspon predtym znacku zjistim taky odpoledne popripade da se nejak zmerit to cidlo jestli je dobre nebo ne?bmw750 píše:A nebude to teda tim cidlem?Jake jsi koupil?Ja jsem byl opravdu presvedceny,ze i cidla z druhovyroby by mely byt ok,ale jak jsem pozdeji zjistil-neni tomu tak.Mel jsem nejake Master sport a nejake noname.
-
bmw750
- Klubové ID: 3555
Tak to nevim-zmerit urcite jde-me to zjistil na diagnostice-ale zrejme jine,nez jsem pouzival predtim-kdy jsem vymenoval jedno cidlo za druhym.Jinak-po vymene prvniho cidla mi taky vse fungovalo-bylo to v zime a jak spadl snih a teplota stoupla,tak se to hned rozsvitilo a svitilo zase az do dalsi zimy-prvni mraz a vsechno zhaslo a fungovalo.Nakonec opet ty tri kontrolky svitili a uz nezhasly do te doby,nez jsem to zacal resit.Koupil jsem dalsi cidla-predni a porad svitilo a ukazovalo dalsi kolo.A jak to napichl,tak zjistil,ze jsou mrtve a hned se me ptal,jestli jsem nekupoval nejake noname 
-
maly
- Kontaktovat uživatele:
no hodim oko na znacku a skusim to taky nechat napichnout musim to vyresit bo mi i casto dochazi nafta dojezd ukaze treba 70km a uz nenastartuju jak je to PC zblblebmw750 píše:Tak to nevim-zmerit urcite jde-me to zjistil na diagnostice-ale zrejme jine,nez jsem pouzival predtim-kdy jsem vymenoval jedno cidlo za druhym.Jinak-po vymene prvniho cidla mi taky vse fungovalo-bylo to v zime a jak spadl snih a teplota stoupla,tak se to hned rozsvitilo a svitilo zase az do dalsi zimy-prvni mraz a vsechno zhaslo a fungovalo.Nakonec opet ty tri kontrolky svitili a uz nezhasly do te doby,nez jsem to zacal resit.Koupil jsem dalsi cidla-predni a porad svitilo a ukazovalo dalsi kolo.A jak to napichl,tak zjistil,ze jsou mrtve a hned se me ptal,jestli jsem nekupoval nejake noname