Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nezav.topeni
Mam prosbu.
Mam v aute Webasto a ted jak se blizi obdobi zimy,neni nekdo z Kralovehradecka,kdo by naprogramoval?Abych mohl bud pri stani ve voze pouzit kdyz cekam a nebo na druhy den rano kdyz pojedu pryc?
Skutecne za tech 30 min je v aute teplo?Dam to na 6.30,v 7h prijdu a teplo?
Funguje vlastne ted jako nezav.ventilace,pod autem ma vyfuk,takze by to mohlo asi jit.
Uz jsem to kdysi resil,nabidl se mi kdosi z Prahy,ale je to 200km.No kdyz by nebyl nikdo bliz.....
Dekuju...
Bmw e39 530dA 2001
Mam v aute Webasto a ted jak se blizi obdobi zimy,neni nekdo z Kralovehradecka,kdo by naprogramoval?Abych mohl bud pri stani ve voze pouzit kdyz cekam a nebo na druhy den rano kdyz pojedu pryc?
Skutecne za tech 30 min je v aute teplo?Dam to na 6.30,v 7h prijdu a teplo?
Funguje vlastne ted jako nezav.ventilace,pod autem ma vyfuk,takze by to mohlo asi jit.
Uz jsem to kdysi resil,nabidl se mi kdosi z Prahy,ale je to 200km.No kdyz by nebyl nikdo bliz.....
Dekuju...
Bmw e39 530dA 2001
- cmelak
Jestli to máš naprogramovaný tak pokuď to máš v ENG tak po zmáčknutí 2x hodin co máš na rádiu ve stejném tlačítku jako BC se ti otevře nabídka a zleva dole by si měl mít napsáno HEAT ON a hned vedle VENT ON.
Tím HEAT ON by si měl webasto zapnout natvrdo.
Samozřejmě se ti tohle ukáže jen když máš vypnutej motor a klíček minimálně v 1. poloze.
Tím HEAT ON by si měl webasto zapnout natvrdo.
Samozřejmě se ti tohle ukáže jen když máš vypnutej motor a klíček minimálně v 1. poloze.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Když se tady řeší WEBASTO, tak mám taky dotaz. Mám E60 kde WEBASTO není a ani nebylo ale kamarád zbořil svou Audi A8, kde to bylo a to nezávislé topení mi dal. A tak se ptám, jestli by to nějak šlo namontovat do E60 a pokud ano, tak co vše by to obnášelo abych věděl, jestli má smysl to dále řešit. Ani bych nepotřeboval časovat jeho zapnutí. Stačilo by, aby to nějak šlo na dálku prostě jen zapnout či vypnout.
Díky
Díky
-
Taky se přidám,
mám fyzicky webasto v autě, když přepínám tlačítkem na blinkrech BC tak mi na přístrojovce píše zeit1 a zeit 2 a u toho pomlčky místo času, ale neumím se do toho dostat abych to nastavil. Jinak mám radio bmw bussines a MID a tam nikde to nastavení času není. Tak se chci zeptat, jestli je to potřeba naprogramovat nebo si můžu nějak zapnout čas a pustit webasto???
Díky moc
mám fyzicky webasto v autě, když přepínám tlačítkem na blinkrech BC tak mi na přístrojovce píše zeit1 a zeit 2 a u toho pomlčky místo času, ale neumím se do toho dostat abych to nastavil. Jinak mám radio bmw bussines a MID a tam nikde to nastavení času není. Tak se chci zeptat, jestli je to potřeba naprogramovat nebo si můžu nějak zapnout čas a pustit webasto???
Díky moc
Já u E39 jsem si taky myslel že ho tam mám. Je tam štítek,jde nastavit časování atd ale nikdy se mi ho nepodařilo zapnout. Až jednoho dne, jsem sundal přední kolo, oddekloval jsem plast.podběh a ejhle, v místě kde by mělo být WEBASTO byla prázdná díra. Někdo ho prostě vytáhl. Tak se tam taky zkus podívat jestli tam vůbec je. Jinak na tom rádiu jsem měl možnost mimo časování ho přímo zapnout. Bylo tam HEAT ON nebo HEAT OFF.
carrera_rapida píše:Taky se přidám,
Díky moc
-